Kazalo prispevkov

Vrnitev Moči Duše, terapevtski koraki
Napical Rowland Barkley, 1994

Opis
Vrnitev moči duše, terapevtski koraki, je metoda, pri kateri lahko obnovimo ključne fiksirane vzorce klientovega življenja. To vključuje tri pomembne stvari:

  1. Čiščenje Holografske Časovne Črte in s tem odstranitev ključnih travm klientovega življenja z razumevanjem dogodkov kot skupinskih kreacij (vsaj dveh ljudi).
  2. Z obnovitvijo vzorcev omogočimo zdravljenje energetskega polja telesa.
  3. Povabimo dušo ali esenco klienta, ki je odšla, da bi se izognila travmi, da se vrne v sedanji trenutek življenja klienta. Njena vrnitev je počaščena in poklicana z njenim očiščenjem in obnovitvenimi koraki.

Predpostavke Terapije Vrnitve Moči Duše

  1. Ko se deli tebe izogibajo življenju ali odidejo, se ustvari praznina, ki nenehno privlači nekaj, da se zapolni.
  2. Nikoli ni prepozno imeti srečno otroštvo.
  3. Ko si celovit, se te nič ne more dotakniti.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore