Rad bi vedel

My enquiry about Barkley Archetypal Energy Healing

Arhetipska energija zdravljenje Iniciacija, stopnja 1
Aktivacija! Uresničitev vašega Potenciala

Zakaj bi čakali, da izboljšate zdravlje, poživite motivacijo in najdete ljubezen vašega življenja?

waterfall Delavnica Aktivacija! Je za tiste, ki se bodo odločili, da premostijo svoje največje življenjske ovire prav v tem trenutku, se odprejo in globlje izražajo svojo moč. Aktivirajte svojo moč in odkrijte svojo resnično naravo!

Sedaj je čas, da pretrgate verige, ki omejujejo vašo sposobnost, da imate vse najboljše stvari v življenju. Aktivacija! je skrbno oblikovana delavnica Poglobljene Izkušnje, ki je vodena v sobah, ki so napolnjene s pomembnimi energijami, ki vam bodo pomagale premostiti ovire, katere so se preko časa zakodirale in bile sprejete v vaše srce, um, telo in dušo.

Medtem, ko Aktivacija! ni teoretična delavnica je nujen predpogoj za vse bodoče Barkley-eve napredne treninge. Odkrili boste Sebe, naučili se boste kako sprejeti in postati razburljiv proces življenja na način, ki omogoči magične in močne preobrazbe v vas in vašem svetu. Kar boste spremenili v enem vikendu je več kot lahko spremenite, kar je veliko več kot si lahko predstavljate.

  • Med Vašim vikendom Aktivacije! se boste naučili:
  • Kako imeti, prepoznati in prevzeti nadzor nad vašim lastnim umom
  • Kako odkriti svoja nepredelana čustva
  • Ocenili svoje življenje z vašo lastno naravno inteligenco
  • Prepoznati in izogniti dejanjem iz navade, ki temeljijo na vplivih, energijskih poljih in sistemih negativnih prepričanj drugih ljudi in skupin.
  • Osvobodili svoj notranji potencial in skrite moči

Glede trenerja:
Rowland Anton Barkley je profesionalno usposobljen metazdravilec. Kot kiropraktik in šaman, Rowland Barkley razume zapletenost navigiranja med konvencionalnimi medicinskimi mnenji in globokimi duhovnimi uvidi, kar sproži izredno zdravljenje. Razvil je mnoge učinkovite tehnike iz starodavnih tajnih Šamanskih zdravilnih tehnik.

Zemlja se prebuja. Kaj pa vi?

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore