Grajenje samozavesti s čiščenjem implantov

Creative ImpetusVečina zdravstvenih poklicov se zaveda, da lahko majhna samozavest pelje do različnih zdravstvenih problemov. Medtem, ko oni mogoče karakterizirajo situacijo s psihološkimi izrazi, lahko ima ta tudi energetsko ali komponento. Glede na vaša pretekla življenja, predporodne popadke in sedanje življenske dogodke, je bila mogoče majhna samozavest proizvedena s tujimi implanti. Kot mnogi takšni mehanizmi so implanti uporabljeni, da vas držijo stran od določenih aktivnosti. Pogostokrat vidimo to kot škodljivo, kadar se vmešavajo v naša polna, obilna in srečna življenja. 

Preprečevanje nastanka implantov

Inherited PatternsPodobno kot pri prehladih in drugih vrstah infekcij, vam bo vaše izogibanje implantom vedno prineslo ugodnosti. Čeprav se mogoče niste zmožni izogniti travmatičnim dogodkom v vašem življenju, lahko optimizirate vaš pogled, zato da jim preprečite, da bi bili trajno prisotni v vaših energetskih poljih. Če imate majhno samozavest lahko na žalost privlačite te tuje energije k sebi. Istočasno bodo naraščajoči negativni dogodki le še zmanjšali vašo samozavest. 

V mnogih primerih bi bilo pretrganje tega kroga zelo težko. Po drugi strani, ko imate izkušnjo Terapije Čiščenja Implantov z Rowland-om Barkley-em, boste ugotovili, da je proces nagrajajoč kot tudi osvabajajoč. Kot zanimivost vam Rowland ne bo samo enostavno odstranil implante in vas pustil odprte za druge tipe napadov.

Med procesom odstranjevanja implantov se boste imeli priložnost naučiti zakaj in kako so postali zlepljeni z vami. Ko Rowland zdravi in uravnoveša vaše energijsko polje boste prav tako razvili čut za to, kako se začititi pred prihodnostnimi problemi. Prav tako boste ugotovili, da bo takšen način zdravljenja obrnil proces razkrajanja vaše samozavesti. Ko se proces nadaljno odvija, boste pričeli izkušati različne pozitivne spremembe v vašem življenju.

Uvideti jaz od ne-jaz

Ganesh ExorcismKadar vaša samozavest ni na optimalnem nivoju, obstaja avtomatska nagnjenost, da prevzamete krivdo za vse, kar gre narobe v vašem življenju. Recimo, če imate prepir z nekom in krivite sebe za celotno situacijo. Po drugi strani je enako pomembno, da razumete, da se ni pametno bojevati s samim sabo in zato sta obe strani odgovorni za konflikt. Ko enkrat začnete kazati vedenje krivde, to na žalost postane odlična priložnost za tujega implanta, da vas izkoristi.

V nekaterih primerih mogoče ne boste prepoznali, da je tu tuja entiteta ali delček, ki ovira vaše življenje. Kot je mogoče pričakovano, bo to napravilo odločevanje glede integracije delčka ali njegove osvoboditve, zelo težavno. Lahko celo odkrijete, da vas bo poskus, da to napravite sami pustil zmedene v zbeganih občutkih.

Ko Rowland dela z vami glede čiščenja implantov bo zmožen videti vašo celotno sliko duše iz drugih dimenzij. Ko pogleda na vaše energijsko polje, bo zmožen videti originalno strukturo vaše duše kot tudi razdrobljene enote, ki ne pripadajo tja. Zaradi tega bo postalo zanj mnogo lažje usmerjati vašo pozornost in zdravilne energije k področjem, katere je potrebno osvoboditi. Ko napredujete skozi zdravljenje se boste prav tako zmožni naučiti oblik in dimenzij vaše edinstvene duše. In zaradi tega bo veliko težje za implante, da se ponovno pojavijo.  

Liberation MasteryNa globalni lestvici lahko pomaga, da mislite o vsaki osebi kot o delčku sestavljanke, ki je del človeške zavesti. Medtem, ko obstaja končno število delčkov sestavljanke katerekoli slike, obstaja neskončno število sestavljank. Zatorej, če misite o implantih kot o delčkih iz drugih sestavljank, lahko vidite kako se vmešavajo v vaše življenje kot tudi v preostalo človeštvo. Problemi povezani s samozavestjo lahko naredilo zelo enostavno za te tuje delčke, da se pritrdijo na vaša energetska polja. Istočasno lahko njihovo čiščenje iz vaših lastnih energetskih polj pripomore k osvobajanju človeške zavesti od njihovih škodljivih vplivov. Danes se lahko vpišete v delavnice Čiščenje Implantov z Rowland-om Barkley-jem in začnete s procesom izboljševanja vašega življenja s izničevanjem škodljivih energij, ki nasprotujejo vašemu višjemu namenu.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.ogunda.com aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore