Vaš občutek za čas in povrnitev sposobnosti prejšnjih življenj

Creative ImpetusAli ste eden izmed tistih ljudi, ki skoraj nikoli ni na isti časovni uri kot so vsi drugi? Ne glede na to, da vaši računi niso bili nikoli plačani pravočasno ali da vedno zamujate na delo, lahko vaši problemi koreninijo v prejšnjem življenju. Pravzaprav lahko ugotovite, da dajanje na stran sposobnosti pridobljene v preteklosti, sedaj vpliva na vaš prirojen čut za čas. Ko začnete enkrat sprejemati te dele sebe, boste veliko lažje delovali na isti časovni skali kot vsi ostali.

Pomislite na situacijo, ko ste vedno vneti, da začnete nekaj novega. Preden začnete delati boste verjetno začutili, da ste zmožni zaključiti nalogo v nekem izbranem času. Na žalost lahko ena sama ovira napravi vaš premik naprej nemogoč.

Če pozorno poslušate vaš notranji dialog lahko ugotovite nekatere pokazatelje, da lahko v resnici premagate to oviro z relativno lahkoto. Na žalost se lahko odgovori ne tvorijo, saj je sposobnost, da jih narišete, obstajala samo v drugem življenju. Danes imate priložnost, da vzamete delavnico Povrnitev Sposobnosti Prejšnjih Življenj z Rowland-om Barkley-em. Ko greste skozi proces povračanja in integracije dolgo izgubljenih spretnosti boste najverjetneje dosegli veliko več v manjši količini časa. Četudi sama spretnost ni popolnoma pomembna za vaše trenutne življenske potrebe, vam bo občutek zapolnjenosti dal zdravo novo ravnotežje in izgled.

Posledice predporodnih popadkov

ExorcismČeprav se mogoče ne spominjate je lahko imela vaša duša številne popadke skozi svoj obstoj. Poleg zapriseganja priseg in dajanja obljub v prejšnjih življenjih ste lahko prav tako napravili odločitve, da odložite določene sposobnosti na stran, preden ste vstopili v to življenje. Ne glede na to zakaj ste napravili te izbire, bo vedno obstajal pritisk na vaš duhovni sistem. Istočasno, ko greste enkrat skozi proces odraščanja, ki ste si ga namenili v tem življenju, boste lahko ugotovili, da so te naložene omejitve od vas samih nepotrebne.

Na žalost, ko poskušate delati brez določenih spretnosti, boste izgubljali čas kot tudi realen občutek zanj. Po drugi strani, ko vaša duša enkrat dostopa do spretnosti, ki jih je mogoče uporabljala več tisoč let, boste imeli večjo možnost napraviti stvari pravočasno. Medtem, ko je lahko navigiranje predporodnih popadkov in vračanje sposobnosti prejšnjih življenj težaven proces, boste ugotovili, da ima Rowland Barkley izkušnje in naravno zmožnost, da vam pomaga do uspeha. V mnogih primerih boste izkusili izredne spremembe v vašem življenju po eni sami delavnici.

Osredotočenost na tukaj in zdaj

Major BreakthoughMožnosti so, da kadar obljubite, da boste na določenem prostoru ob nekem času, da boste dali prednost uresničevanju vaše obljube. Mnogokrat, ko napravite takšne zaveze lahko še vedno mislite na svoje spretnosti in sposobnosti, ki ste jih imeli v prejšnjem življenju. Istočasno, lahko ima “kdo ste bili” dobesedno različne ideje o tem “kaj naj bi počeli” ob nekem danem trenutku. Ta del vas lahko celo občuti žalost ali vznemirjenje, saj zavračate uporabo daru za katerega ste potrebovali veliko mero napora, da ste ga kultivirali. V mnogih primerih bo konflikt privlačil dogodke v vaše življenje, ki bodo povzročili, da bo izgledalo, kot da potrebujete nenehno živeti z zamudami. 

Po drugi strani, ko enkrat začnete proces integracije svojih sposobnosti iz prejšnjih življenj, boste imeli na razpolago manj energije, ki bi lahko privlačile motnje. Namesto tega boste izkusili radost ob zmožnosti klicanja stvari v vaše življenje, ki bodo koristile vam in vaši družini. Poleg tega boste lahko celo zmožni privlačiti stvari k sebi, katere vam bodo pomagale pri kateremkoli številu globalnih problemov. Že sama zmožnost priti iz dolgov s služenjem v ekološko prijaznem poklicu, bo zagotovo v veliko pomoč.

Zamujanje lahko sigurno povzroči, da boste zamudili raznorazne priložnosti. Če ne poskušate razdreti jajca s težkih kovaških kladivom, potem verjetno že razumete pomembnost uporabe pravih orodij za določeno opravilo. Zato, če mislite o sposobnostih iz prejšnjih življenj kot sorodnikih kompleta orodja, boste kmalu razumeli kako lahko vplivajo na vašo sposobnost, da opravite stvari ob pravem času. Ko se udeležite Rowland-ove delavnice za povrnitev sposobnosti iz prejšnjih življenj, vam bo pomagal vrniti orodja, ki jih potrebujete za vodenje vašega življenja na produktiven način.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.ogunda.com aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore