Preboj! Navade, ki blokirajo tvojo notranjo genialnost

Major BreakthoughČeprav nimate očitnih življenskih navad, ki vam škodijo, imate mogoče kljub temu komaj opazne vzorce obnašanja, ki vam preprečujejo živeti polnejše življenje. Mogoče se vam bo zdelo zanimivo, da vas lahko spremembe v telesni drži pripreljejo v stanje uma in nekatere drže bodo povečale in druge zmanjšale vašo sposobnost kreativnega razmišljanja. Veliko število teh telesnih navad je podedovanih, modeliranih ali vsajenih preden ste sploh imeli možnost, da bi lahko preprečili njihovo tvorjenje. Na srečo, ko se udeležite delavnice Tvoj Preboj! z Rowland-om Barkley-em boste imeli priložnost ugotoviti kje in kako so bile vaše energije blokirane, kot tudi pričeti s procesom sproščanja vašega višjega jaza.

Komaj opazne navade in družbena podrejenost

Till DarkdragonMogoče se spominjate vaših učiteljev in staršev, kateri so vam govorili, da se zravnajte medtem ko jeste ali medtem ko delate domačo nalogo. Medtem, ko vam je ta nasvet pomagal razviti dobro držo lahko prav tako omejuje gibanje telesa na škodljiv način. Ko pričnete enkrat sedeti kot vsi drugi boste pričeli razmišljati kot oni, kar lahko postane lastnost, ki traja. Sčasoma se bo vaše teženje k temu, da najdete najboljši odgovor s uporabo lastnega pogleda na problem zmanjšalo. Do takrat, ko odrastete, bodo postale vaše najbolj inspirativne misli in energije nedosegljive v trenutkih, ko jih boste najbolj potrebovali.    

Ne glede na to kakšen je vaš poklic boste velikokrat potrebovali reševati probleme. Pri mnogih primerih boste potrebovali kreativno rešitev, kot tudi različne spretnosti in izurjenosti, ki jih morda imate. Če vaša telesna drža pošilja signale, ki blokirajo kreativnost, bo vaš celotni sistem izkušal konfliktne signale. Poleg tega, da vam lahko to preprečuje, da najdete najboljši odgovor, bo to pripeljalo tudi utrujenost in bolezen.

Pononovno odkrivanje genialnih instinktov

Creative ImpetusČe poznate pot okrog vaše hiše v temi, boste verjetno potrebovali minimalno količino svetlobe od zunanje ulične svetilke. Kadar pride do izpada toka se boste vrnili nazaj k uporabi čutov in spretnosti, ki vam bodo pomagali, da se ne zaletavate v stvari. Med tem času povečanega zavedanja, boste lahko odkrili krajšo in enostavnejšo pot premikanja od ene točke do druge. Na podoben način lahko način konvencionalnega učenja vključuje pridobivanje miselnih oblik, ki izhajajo iz navade, katere blokirajo ostale informacije in bi lahko vodile do drugačnih zaključkov, kot nas vodi naučen namen.

Ko napredujete skozi delavnico Tvoj Preboj! boste imeli edinstveno priložnost, da se znebite vseh komaj opaznih navad, katere vam preprečujejo, da živite obilno in srečno življenje. Ugotovili boste, da vam bo varno, visoko energetsko okolje, ki ga ustvari Rowland omogočilo enostavno potovanje nazaj in prepoznavanje vseh majhnih podrobnosti, katere ste spregledali, saj so vas miselne oblike iz navade in telesne drže prisilile, da ste jih izključili iz svojega zaznavanja. Takšen visok nivo zavedanja vas bo vedno podpiral pri grajenju življenja polnega čudežev in zdravja.

Ne glede na to ali so vaše navade rezultat energetskih implantov, vplivov iz prejšnjih življenj ali modelirane na podlagi opazovanja ljudi, ki ste jih srečali v tem življenju, lahko te komaj opazne navade gibanja telesa močno vplivajo na vaš način razmišljanja in življenje. Na žalost večina ljudi prevzema škodljive in izčrpajoče navade namesto tistih, ki služijo osvobajanju in podpirajo vsako področje življenja. Na vsaki točki vašega življenja se lahko odločite in obrnete proces kreiranja plitvih navad, kot se tudi osvobodite tistih, ki so že vplivale na vaše življenje.

Master metaphysicianV nekaterih primerih lahko mogoče občutite, da lahko dosežete enak rezultat z branjem knjig in gledanjem video kaset. Na žalost je takšen material ponavadi napisan za glavne potrebe velikega občinstva. Posledica tega je, da so najmočnejši in osebni transformacijski preboji ponavadi nedostopni s to metodo. Kot dodatek, če so vaše navade globoko zakoreninjene boste najverjetneje kupovali izdelek za izdelkom, brez da bi jih sploh poskusili uporabiti. Mogoče imate celo trajno navado kupovanja teh izdelkov, čeprav prepoznate, da ne bodo služili neki sitni notranji potrebi.     

Po drugi strani bo Rowland priskrbel podporo, motivacijo in pobudo za vaše gibanje naprej. Med delavnico vam bo prav tako dal osebno pozornost, katera je potrebna kot pomoč pri osvoboditvi od vaših navad, zato da živite življenje, ki ste si ga vedno želeli imeti. Čeprav ste že poskusili druge metode in neuspeli vas bo delavnica Tvoj Preboj! zagotovo nudila najboljše možnosti za uspeh.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore