Atelje moči:
presežite omejujoče drže in razkrijte svojo genialnost
Read More
Deobsesija:
doseži jasno razmišljanje, razvij notranji mir in profesionalno stabilnost. Preusmeri obsesivne sile
Read More
Arhetipsko energijsko zdravljenje:
Kako razumeti samega sebe, zdraviti ljudi, pozitivno vplivati na okolje
Read More
Metoda Arhetipskega pogajanja:
azvij Arhetipsko Resonanco v svojih klientih, tako da bodo ustvarjali svoja lastna življenja
Read More
Barkley Trener Možganov:
Hitra celovita integracija uma in telesa za razreševanje odločitev, čustev in zapletenih problemov.
Read More
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Atelje moči:
  • Deobsesija:
  • Arhetipsko energijsko zdravljenje:
  • Metoda Arhetipskega pogajanja:
  • Barkley Trener Možganov:

Video SL

Barkley Videos

Povraševanje

Delavnica: Dinamika življenja

To je intenzivna in eksperimentalna tridnevna delavnica, ki spreminja življenje. To je vaša priložnost preobraziti razpršeno energijo, ki se je v vašem življenju izgubila v pozitivna dejanja, s čimer dobite moč za realizacijo svojih načrtov. Vaše življenje bo okrepljeno z zavedanjem, kako podpirate moči narave.

ODUJI IFA
Odi-irosunDirektno boste izkušali v skupinskih prevzorčenjih, osem parov polarnosti in osnovne energije vesolja– Oduje Ifa. Začeli boste izkušati, kako se te sile manifestirajo v človeških obnašanjih in kako jih spraviti v ravnovesje, da vam pomagajo uresničiti želje v življenju. Izkušnja teh energij v čisti obliki tudi povzroči, da se osvobodite vaših podedovanih vzorcev, kot so slabo zdravje, pomanjkanje energije ali samozavesti in omogoči lahko in dokončno osvoboditev teh in drugih negativnih vzorcev.

Oriše in moči narave
Rowland DoubledrumPrav tako bomo raziskovali Oriše, arhetipske moči narave, ki so prav tako sestavni del človeške osebnosti. To bo vašemu varuhu spiritualnih moči omogočilo okrepiti vaše življenje in vam izkusiti, da vaše življenjske načrte podpira zemlja, kot naravni proces. Materializacija vaših sanj je lahko tako naravna kot rast semen v plodni zemlji!

Dinamično prevzorčenje
Rowland DoubledrumRowland Barkley dela z enkratno metodo, ki jo je razvil v večletnih izkušnjah pri skupinskih sistemih zdravljenja: dinamičnega prevzorčenja. Ta metoda nam omogoča hitro izdelavo načrta dinamike katere koli skupine ali sistema oziroma spomin na kar koli kar obstaja ali kar bo obstajalo.

To se doseže s sestavljanjem skupine, ki predstavlja dogodek, ki ga obdelujemo tukaj in zdaj v fraktalni obliki. Metoda je učinkovita za razumevanje tega, kako so sile narave medsebojno povezane, kako čustva telesnih organov sodelujejo, izvorov katere koli bolezni in pravi vzrok katerega koli poslovnega neuspeha in kako ga spremeniti. S to metodo je mogoče na novo sestaviti “izgubljeno” znanje katere koli tehnike ali preteklih dogodkov. Dejansko je edina omejitev le pomanjkanje domišljije skupinskega vodje in tudi to pomanjkanje se da odpraviti s to metodo.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore