Obnavljanje vašega občutka ljubezni z delavnico Terapija Energetskega Polja

Čeprav nimamo specifične definicije ljubezni, skoraj vsak njen opis žari v povezanost dveh neodvisnih bitij. Ko pogledate simbole starodavnih kultur, “Ljubezen”, ali poroka nebes in zemlje, so bili ustvarjeni in uporabljeni v mnogih različnih kontekstih. Recimo, Yin in Yang, Davidova Zvezda in Keltski Simboli so prestali preizkus časa, saj simbolizirajo celostnost, ki je ustvarjena iz uravnoteženih in integriranih enot.

Rowland DoubledrumNa žalost živimo v svetu, ki uporablja vrtnice, manipulacijsko vedenje in denarno nagrado na mestih, kjer je več simboličo izpopolnjevalnega namena in vrednosti. Zato lahko mnogi ljudje spregledajo, da potencial za ljubezn še vedno obstaja v vsakem pojavu ustvarjanja. Danes, ko se vpišete v delavnice Terapija Energetskega Polja z Rowland-om Barkley-em boste imeli priložnost najti in izkusiti izpopolnjevalno celostnost v njeni kristalni obliki.

Vzpostavljanje temeljev ljubezni s Terapijo Energetskega Polja

Če še nisi nikoli izkusil posebnega dogodka, ga mogoče ne prepoznaš kadar se pojavi. Recimo, če nisi nikoli izkusil maturantske zabave v tuji državi, jo mogoče ne prepoznaš, dokler ti nekdo drug ne pove kaj se dogaja. Na podoben način ne boš vedno prepoznal, kako se občuti celotna integracija duha in telesa dokler ne vstopiš v prostor, ki je napolnjen s to energijo.

Na srečo, ko se vpišeš v Barkley-jeve delavnice Terapija Energetskega Polja je prva stvar, ki jo boš doživel matrica energije ljubezni. Ko enkrat veš kakšen je občutek, ko obstajaš v stanju celostnosti, boš v optimalnem stanju za delo z drugimi problemi. To mogoče vklučuje oddih od čustvenega stresa kot od fizične bolezni.

Ugodnosti izpopolnjevalnega zdravljenja

Major BreakthoughTerapija Energetskega Polja je ena izmed najmočnejših metod za zdravljenje vseh vrst bolezni. Ker se energija bolezni transformira na nivoju duše se spremembe zgodijo hitro in efektivno. Pomisli na situacijo, kjer imaš kronično bolečino sklepov.

Različno od postopanja konvencionalne medicine bo zdravljenje potekalo brez škodljivih in odvisniških tablet, ki ubijajo bolečino. Namest tega bo Rowland pogledal v vaše energetsko polje ali avro in drgnil s konično natančnostjo zgodovinske energijske vzorece, ki povzročajo vašo bolečino. Kot se verjetno zavedate lahko duševne kot tudi fizične poškodbe poškodujejo vaše energijsko polje. Ko se enkrat neharmonija počisti ali izbriše se bo vaša avra uravnovesila na svoje prvotno zdravilno stanje. Od tam se bo vaša bolečina ustavila in zdravljenje se bo nadaljevalo dokler se ne zaključi.

Obstajajo možnosti, da se sprašujete kako se lahko energijsko polje povrne na prvotno zdravilno stanje. Dovolj zanimivo, čeprav je vsaka oseba različna obstaja spodaj ležeči načrt dobrega zdravja. Zato, ko Rowland dela, da povrne vašo energijsko polje bo lahko bral ta načrt in zatorej uredil vaše energije na pravilna mesta.

Kot se verjetno zavedate veliko ljudi verjame, da si zaslužijo, da so revni, da živijo v bolečini ali da so nesrečni. Temu je enako pomembno spoznanje, da ima nadloga ene osebe negativen vpliv na vse druge. V mnogih primerih lahko to sproži zelo škodljiv povratni sistem, ki služi samo k ojačitvi ideje, da ste manj vredni kot kdorkoli drug. 

Soul IntegrationDanes potrebuje vsakdo opraviti svojo vlogo pri obnovitvi in povrnitve dobrega zdravja tega sveta. Če zagrabite priložnost in sprejmete izziv, ki pride s povrnitvijo vašega lastnega zdravja, boste zagotovo opazili, da je škodljiv krog negativne energije izginil iz vašega življenja. Prav tako boste imeli možnost opazovati svet okrog vas, kateri si povrača svojo izvorno lepoto in popolnost.

Medtem, ko se razglašeni življenski dogodki kopičijo lahko mogoče verjamete, da bi potrebovali “plačati” za njih z boleznijo in bolečino. Živeti v stanju, kjer ne izkušate ljubeče enosti telesa in duše bo povzročilo, da boste zunaj iskali nekaj, kar ne prepoznate znotraj sebe. Na srečo, ko se vpišete v Rowland Barkley-jeve delavnice Terapija Energetskega Polja boste imeli možnost najti to ljubezen in biti soudeleženec pri vabljenju drugih v celostnost.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.ogunda.com aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore