Uporaba regresije prejšnjih življenj za boj s slabimi življenskimi navadami

Četudi ste bili mogoče neukrotljivi kot dojenček, tu ni razloga, da se kaznujete za to celo življenje. Iz tega sledi, mnogi ljudje, ki kadijo, pijejo alkohol ali hodijo po drugih nezdravih življenskih poteh, se vedejo, kot da so napravili nekaj grozno narobe. Pogostokrat psihologi ne dosežejo problema, saj mogoče izvira iz nečesa, kar se je zgodilo v drugem življenju. Zagotovo boste ugotovili, da je bil Rowland Barkley uspešen pri zdravljenju stanj, ki so povezani s karmo, kjer so mnogi drugi prenehali.

Kar bi lahko bilo proti kar je

PostojnaKot se verjetno zavedate, ne obstaja takšna stvar kot je popoln priklic spomina. Ne glede ali zavzamete vlogo v dogodku ali ga enostavno opazujete, bodo na vaše spomine vplivali vaši občutki, fizični pogoji in mnogi drugi dejavniki. Na žalost postane problem še bolj zapleten, kadar je dogodek zakopan v prejšnjem življenju do katerega ste izgubili dostop.

Medtem, ko lahko energije teh starih občutkov in spominov svobodno odmevajo v vaše življenje, je zelo težko nadzorovati rezultate. Kadar delamo z načinom, kjer ne iščemo vzrokov v prejšnjih življenjih je to lahko malo podobno noju, ki ima svojo glavo v pesku. Čeprav noj ne vidi sveta v gibanju se različne stvari še vedno dogajajo in se bodo nadaljevale dogajati. 

Ali ste lahko vi ali vaša družina naredili nekaj groznega v drugem življenju je nepotrebno vprašanje. Če se počutite krive za majhno napako v tem življenju je lahko poskus soočanja z bremeni ojačanega preteklega življenja zelo težak. Ugotovili boste, da je mnogo lažje, da ste v prisotnosti nekoga, ki bo vam bo stal ob strani in pomagal iti skozi proces. Rowland-ova objektivna prisotnost in fokus na koristno zdravljenje napravi razliko med preprostim priklicom prejšnjih življenj in zdravljenjem njihovih škodljivih učinkov na vaše sedanje življenje. Mogoče boste celo ugotovili, da je način s katerim ste pomagali sebi, dobro pozdravil tudi nekatera področja vaše družinske karme.  

Vrednost sprejemanja in odpuščanja

Mnogi ljudje kupijo kasete hipnoze in berejo knjige, zato da se naučijo kako obiskati druga življenja. Čeprav lahko dosežete preteklost, ne obstaja jamstvo, da boste videli dogodek ali sceno, ki vam bo pomagala rešiti sedanji problem. Istočasno, četudi vidite pravi koreninski vzrok, lahko da ne boste vedeli, kako se voditi skozi njega v stanju transa.

Pomislimo, da obstaja situacija, ko ste bili priča nekemu krutemu umoru. Četudi razvozlate dogodek sami, lahko tu ostaja nagnjenje k potopitvi v močvirje z govorjenjem o tem, objavljanjem tega in bistveno, valjanje v čudežu, da ste “nekaj našli”. Istočasno je lahko razumevanje energije in povezav dogodka do vaših sedanjih življenskih izbir zelo težko. Četudi razumete vlogo, ki jo energija igra v vašem sedanjem življenju, mogoče ne veste kako zmanjšati njene vplive in posledice.

Po drugi strani ustvari delo z Rowland-om močan zdravilski potencial, kjer sodelujete pri kreaciji zastavljenega namena in cilja, proti kateremu greste. Mogoče je še najbolje od vsega, da boste medtem, ko se fokusirate na vaše osebne podrobnosti, imeli zraven sebe nekoga z objektivnim fokusom in znanjem o poti do okrevanja. V večini primerov to naredi razliko med pripovedovanjem lekcije o zgodovini in ustvarjanjem dragocenih sprememb v vašem življenju. Ob istem času, če ste enostavno zmožni sprejeti pogled nekoga drugega, bo to olajšalo odpuščanje smemu sebi in premik naprej. 

Ko število smrti zaradi raka in drugih bolezni, ki so povezane z življenskim krogom, narašča, se zagotovo dogaja nekaj mnogo večjega s premostitvijo človeške zavesti. Ker vaša duša vsebuje zapise vseh vaših življenj lahko dosežete osvoboditev s pomočjo regresijske terapije zase in za druge.

Ko enrat uspete najdi pot v zgodovino vaše sedanje družine in večje človeške zavesti, ste pripravljeni, da vidite vse vrste napredka. Če razmišljate o dobrem zdravju vsakega člana kot  o koristi za družbo, vam bo postalo precej lažje videti, na kakšen način ustavitev škodjivih navad koristi mnogim drugim ljudem. Zagotovo si ne boste želeli za druge, da nadaljujejo trpeti za nekaj, kar je v preteklosti. Danes imate priložnost, da se udeležite delavnice regresije prejšnjih življenj z Rowland-om in začnete proces zdravljenja sebe in morda celo odrijete prilagodljive ključe, ki bodo pomagali drugim s podobnimi problemi.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.ogunda.com aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore