Ustvarite trajno spremembo z Integracijo Osebnosti in Holografsko Terapijo

Obstaja ogromen paradoks med pojmom, da duša obstaja z namenom učenja in idejo, da smo bili ustvarjeni popolni. Če smo bili ustvarjeni popolni, potem izgleda, da ne obstaja razlog za učenje, kaj šele, da bi naleteli na stvari, ki povzročajo škodo duši. Ta paradoks je lahko rešen, ko prenehamo gledati na čas, kot linearno pot. Ko vidimo čas, kot da je zmožnen potovati nazaj v svoj izvor, kreacija ne doseže izpolnitve dokler dejansko ne gre skozi proces razvoja.

Ko duša potuje, so holografske slike puščene zadaj. Ker je Rowland Barkley zmožen dostopati do teh informacij vam lahko prinese zdravje na vseh nivojih obstoja. To vam pomagalo pri živetju bolj obilnega in srečnejšega življenja, kot tudi pospeši vašo osebno pot v izponitev. Danes ne obstaja več potreba po trplenju z vsemi boleznimi, ki so posledica razzdružitve uma, telesa in duše.

Izvor Bolezni v Vaših unikatnih hologramih

Rowland DoubledrumNe glede kdaj je vaša duša prišla v obstoj, so drugi prišli prej in sledili potem. Zato je vaš celoten obstoj ukvirjen znotraj povezave z drugimi. Kot pri vožnji z avtom, stiki z dušami in energijami, ki so na različnih nivojih razvoja, lahko imajo raznorazne posledice na vaše življenje. Kot za primer, energijske oblike v skrajnih stanjih razzdružitve lahko povzročijo bolezni, spodbudijo zločin ali ustvarijo hude čustvene stiske. Ti in mnogi drugi škodljivi življenski dogodki na koncu povzročijo, da se vaša lastna duša začne drobiti. Po drugi strani vam lahko duše, ki so se ponovno združile ali ohranile zdravo naravno obliko pomagajo doseči ali ponovno priti v celostnost.

Če vidite čas kot linearen je veliko lažje verjeti, da sta trplenje in propad neizogibna. Na srečo sta Rowland-ovo odkritje in delo z Holografskim Zdravljenjem prešla dolgo pot do razpršenja obeh mitov. Ko se vpišete v delavnici Holografsko Zdravljenje in Integracija Osebnosti z Rowland-om, boste pridobili dostop do oblike zdravljenja, ki še nikoli ni bila na voljo človeštvu. Povrnili se boste v optimalno stanje, ki vam bo omogočilo, da boste naravno privlačili obilje, srečo in dobro zdravje.

Koristi od Holografske Integracije

Sodobni zdravniki poskušajo uporabiti različne protokole zdravljenja, zato da spoznajo bolezen in jo zdravijo. Medtem, ko takšna struktura omogoča zdravniškemu oskrbovalcu, da opravlja enotno skrb, ki ustvarja čudeže za veliko število ljudi, lahko unikatni holografski energijski vzorci še vedno mučijo življenje posameznika in vse okrog njega. Nekdo potrebuje samo pomisliti na rane, bakterijske okužbe in onesnažene vodne zaloge od zdravil, da vidi kako se to manifestira. Na srečo, ko zaključite holografski proces s Holografskim Zdravljenjem in Integracijo Osebnosti lahko dosežete celotno obnovitev zase in vse, na katere vplivajo te stvari.

Mnoge stari, ki vas naredijo drugačne od druge osebe, so povezane z zgodovino vaše duše in stikov preko časa. Zato, da dosežete celotno obnovitev po bolezni ali hudi čustveni travmi, je mogoče potrebno holografsko zdravljenje. V mnogih primerih je to edina metoda, ki bo omogočila primerno integracijo osebnosti, da vidite originalno popolno strukturo vaše duše in po njej potem primerno razporedite vse delčke.

Poleg tega je holografsko zdravljenje idealno, da omogoča vaši duši nenehno napredovati v razvojnem procesu. Neizbežno, del tega procesa bo zbudil učenje kako ponovno zbrati in združiti dele vaše duše, kot tudi ponovno razporediti druge v vaše družini in okolici. Ko je enkrat ta integracije duše zaključena za vas in preostanek človeštva, bodo vsi izkušali popolnost na začetku kroga časa.

Danes mnogi ljudje ugotavljajo, da je linearen pogled na čas ustvari raznorazen stres, neharmonijo in občutek brezpomembnosti. Največji spiritualni mojstri vseh časov so spoznali, da ne obstaja takšna stvar kot “konec” ali “razpad”. Bolje, tu so samo energije, ki se srečujejo in duše, ki so na različnih nivojih obstoja. Preko let je Rowland Barkley odkril nekatere najbolj močne in učinkovite načine, kako uporabiti to informacijo za povrnitev celostnosti in zdravja udeležencem njegovih delavnic. Ne glede na to, ali iščete gradivo ali čustveno srečo, ali potrebujete malo pomoči pri spiritualnem razsvetljenju, vam lahko Rowland-ova Integracija Osebnosti in Holografsko Zdravljenje pomagata doseči vaše cilje.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore