Osvobodite se Dualističnega Mišlenja Z Osvoboditvijo Družinske Karme

Big BukevNa žalost, ko ljudje pomislijo na osvobajanje karme, ponavadi pomislijo na poskus osvobajanja od škodljivih dogodkov iz njihove osebne preteklosti. To vključuje negativna dejanja iz prejšnjih življenj, neplačane dolgove in mnoge druge probleme. Zelo zanimivo, vsaka oseba nosi lastno karmo in se prav tako rodi v družino, katera potrebuje zapolniti svoj karmični krog. Odvisno od situacije, reševanje svoje osebne karme ni vedno mogoče, kadar vzporedno poskušate osvoboditi še družinsko karmo.

Ko poskušate narediti dve stvari naenkrat, se bo zelo hitro pojavilo dualistično mišljenje. To lahko povzroči velike probleme, ko poskušate narediti odločitve, kot tudi ohraniti zmožnost fokusa na naloge, ki jih opravljate. Mogoče boste ugotovili veliko tendenco, da imaste nesreče, kot tudi raznorazne druge probleme, ki se naenkrat pojavijo iz nič. Danes vam lahko Rowland Barkley pomaga osvoboditi vsako družinsko karmo, kot tudi uživati v živetju vašega polnega potenciala, kot član človeške družine.

Vaša Lastna Karma in Rojstna Družinska Karma

Magic FingersČeprav ste se v prejšnjih življenjih mogoče srečali z miljonom ljudi, ne boste srečali vseh v tem življenju. Energija teh interakcij lahko ima še vedno velik vpliv na stvari, ki se zgodijo v tem življenju. Dodatno, lahko ste se rodili v mnoge različne družine odkar je vaša duša prvič privzela obliko. Te družine povečujejo karmo, toliko kot jo tudi ljudje. Če se dobro ujemate v družinsko strukturo, je mogoče, da so vaši osebni cilji in tisti od družine dovolj skladni, da vam pomagajo ohraniti skupen fokus.  

Pomembno je, da spoznate, da je vaša rojstna družina v tem življenju prav tako ključen del vaše povezave s celotno človeško družino. Zato, če imate probleme z vašo rojstno družino, lahko to predstavlja veliko večji problem, ki prav tako povzroča probleme na globalnem nivoju. Če lahko popeljete vašo družino v harmonijo in zdravje, bo to povzročilo ogromen vpliv na preostanek sveta. Mogoče boste celo presenečeni, ko boste ugotovili, da so se družine s podobnimi problemi pričele zdraviti in prinesle korist k celotni človeški zavesti. Danes vam lahko Rowland pomaga začeti ta proces, kot tudi pomaga ustvariti globoko in trajno zdravljenje.

Osvobajanje Predniške in Človeške Družinske Karme

Dragon CrystalDanes visoke stopnje ločitev in družinskih prepirov kažejo, da večina ljudi trpi za dualističnem mišljenjem. Na žalost se lahko mnogi ljudje že rodijo s konfliktom med uresničevanjem svojega lastnega karmičnega dolga in asistiranjem v družini v katero so se rodili. Ta situacija ponavadi postane slabša, ko se posamezniki poročijo v druge družine in si potem prizadevajo začeti svoje lastne družine. Mogoče že veste, da se bodo nerešeni konflikti samo še hranili in nadaljevali rasti, dokler niste primorani narediti nekaj glede njih. 

Če problemi izgledajo, kot da prihajajo iz nič, je to lahko dober pokazatelj, da potrebujete preiti zdravljenje družinske karme. V mnogih primerih, vam lahko prehod osvobajanja družinske karme pomaga zdraviti družinske rane, ki so povezane z rojstno družino. Za primer, če so bili vaši predniki kruti bojevniki, vam lahko osvobajanje karme pomaga opustiti te konflikte in osvoboditi obe partije. Istočasno boste prav tako zmožni uravnotežiti energije, ki bi obstajale v družini, katero želite ustvariti. To bo zelo koristilo vašim otrokom, kot tudi celotnemu družinskemu jedru. Prav tako boste lahko ugotovili, da so vse te mistične nesreče in čudni problemi, kar naenkrat izginili.

Notranja razmerja med posameznikom, družino in družbo lahko zagotovo povzročijo, da se počutite, kot da potrebujete biti več različnih ljudi, medtem ko živite eno samo življenje. Na žalost, če dovolite, da se dualistično razmišljanje nadaljuje, boste ugotovili, da je zelo težko biti srečen, kaj šele uspešen. Danes se lahko udeležite Rowland Barkley-eve delavnice Osvobajanje od Družinske Karme in končno začnete proces združevanja vaše osebne zavesti na način, ki koristi vsem družinam s katerimi ste povezani istočasno. Ko ponovno združite razdrobljene elemente vašega življenja, vam bo zagotovo bolje in vsem okrog vas.

Copyright © 2009 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore