Mojstrski nivo Trening Arhetipskega Pogajanja in pot do svobode

Včasih izgleda, kot da porabimo naša celotna življenja za učenje kako opravljati delo in potem ugotovimo, da ga nismo zmožni. Kot primer, ljudje gredo na univerzo samo zato, da ugotovijo, da nimajo dovolj spretnosti in izkušenj za pridobitev službe, ki bo prinesla dobro življenje. Na podoben način mnogi ljudje danes težko delajo zato, da bi dosegli duhovno razsvetljenje, kot tudi zdravili človeštvo. Na žalost, redki učitelji oskrbijo učence z dovolj izkušnjami, da bi sploh začeli dosegati te cilje na majhni lestvici.   

Liberation MasteryKo se udeležite trening seminarjev Mojstrski Nivo Arhetipskega Pogajanja s Rowland-om Barkley-em, boste prav tako pridobili orodja za doseganje globalne transformacije. Istočasno boste prav tako delovali v smeri zaključitve procesa ponovne združitve in harmoniziranja vaše lastne duše znotraj preostale človeške zavesti. Če ste resni glede doseganja stanja razsvetljenosti, ki bo prav tako pomagalo dvigniti nivo zdravja vseh ljudi, je postajanje Mojster nivoja praktik energetske uglasitve zagotovo ena izmed najbolj zanesljivih metod.

Izstopanje iz podganje dirke in drugih slabih krogov

Mnogi ljudje danes mislijo, da lahko samo znanstveniki, odvetniki, ekonomski analitiki in politiki ustvarijo dolgotrajne globalne spremembe. Na žalost so izobrazba in potrebna potrdila za uresničevanje takšnih karier večkrat prekoračijo $100,000.00. Če porabite svoje dni za delo v službah z majhnimi in srednjimi plačami, si ne morete privoščiti časa, kaj šele denarja, da bi si zagotovili bolj zaslužen poklic.

Ne glede na poklic, ki ga opravljate, so vam spiritualne poti prav tako odprte. Čeprav mogoče niste bili rojeni s karakteristikami, ki jih razkazujejo veliki spiritualni mojstri, lahko še vedno pridobite dovolj informacij in izkušenj, da pomagate drugim doseči boljše stanje obstoja. Ko pogledate na strošek tega treninga, boste kmalu spoznali, da so Rowland-ove tečaji in delavnice veliko cenejše, kot šolnine povezane s pridobivanjem naziva zdravnik, učitelj ali politik. Istočasno, ko ste zmožni dostopati do polne moči in potenciala spritualnega sveta, se boste prav tako naučili kako so največji profesionalci podprti z vašimi energetskimi trudi. 

Dovolj zanimivo, izbor kariere, ki zvišuje nivo zdravja v drugih je ena izmed najbolj temeljnih zahtev za vašo osvoboditev od karmičnih krogov in spiritualne degradacije. Zato, četudi sedaj delate v konvencionalnem poklicu, se lahko kljub temu naučite več o Terapiji energetske uglasitve in pomagate drugim med vašim prostim časom. Kot je verjetno pričakovano, ko ste enkrat uglašeni na obilje in zdravje, boste zelo verjetno našli novo, zadovoljujočo kariero, ki vam bo pomagala prinesti še več zdravja in polnosti drugim.

Osvobajanje drugih v holografskem prostoru

Rowland DoubledrumČe ste priklenjeni na steno, skalo ali kakšen drug objekt, obstaja zelo malo, kar bi lahko naredili, da si pomagate, kaj šele drugi osebi. Na nek način se vsi rodimo priklenjeni na prejšnja življenja, implante in “druge realnosti”, katerim ni mogoče uiti brez pomoči druge osebe. Zato, če želite postati zdravilec ali nekdo, ki se ukvarja s spiritualnimi tehnikami, ne boste resnično imeli svojo svobodo dokler ne veste, da ste zmožni osvobajati druge. Bistveno je to eden izmed najbolj pomembnih razlogov za dokončanje vašega treninga, kot Terapevt energetskega osvobajanja.

Poleg tega, da najdete svojo lastno svobodo z zmožnostjo osvobajanja negativnih energij, se prav tako potrebujete naučiti, kako ustvariti koristne situacije, obilje in zdravje za druge. Ponavadi je večino tega doseženega v holografskem prostoru. Ko delate z Rowland-om med končnimi stopnjami postajanja Vodič Arhetipskega Pogajanja, se boste naučili kako ustvariti nekatere najbolj odmevajoče in koristne energije poznane človeštvu.

Če nimate denarja, časa ali certifikatov, da bi zasledovali kariere  v obetavnih družbenih vlogah, se lahko počutite, kot da ne obstaja nič, kar bi lahko storili, da ustavite uničenje človeštva in okolja. Po drugi strani Rowland Barkley ustvarjal spremembe po celem svetu z orodji, ki temeljijo na širokem razponu spiritualnih učenj. Danes vam lahko poda učinkovit trening, ki vas bo usposobil, da zavzamete aktivnejšo vlogo pri reševanju globalnih problemov, o čemem še niste sanjali, kot o mogočem.

Copyright © 2009 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore