Preboj! Zdravljenje Posledic od Iskanja Nesmrtnosti Duše

Kot verjetno že veste, se zdravniki in šamani redno soočajo s smrtjo. Namesto, da se bojijo energij in duhov, ki so povezani s tem stanjem, se naučijo kako biti v prisotnosti smrti ter se pogajajo za tisto, kar želijo. Večina ljudi v naši družbi, se na žalost ne nauči kako shajati z dejstvom, da bo celo duša enkrat izničena ali reciklirana. To vodi do energetskih tatov, zasvojenosti in mnogih drugih škodljivih stanj družbe. Skoraj v vsakem primeru, ko enkrat začnete iskati na globljih nivojih izkoriščanja, boste našli nič več kot zelo obupano in prestrašeno osebo.  

Razlika v Treningu Tvoj Preboj!

BreakthroughLahko rečemo, da nekateri spiritualisti namenoma uporabljajo negotovost in strah smrtnosti za oglaševanje škodljivega kroga, ki preprečuje študentom, da bi našli resnično zapolnitev svoje dušne poti. V mnogih primerih boste potrebovali plačati denar za neuporabne knjige, kasete in stvari, kateri izgubijo svojo moč takrat, ko jih vzamete v roke. Kadar ste neuspešni, da bi našli, kar iščete, lahko situacija izgleda brezupna. Na žalost ni nič točno takšnega, kot je namen prodajalca, da vam proda nekaj, kar sam ne bo nikoli imel v lasti, kaj šele, da bi to prodal vam. Ne obstaja način, da vam nekdo proda nekaj, kar je v resnici vaše.

Če ste vandrali od učitelja do učitelja, le da ste našli še več praznine, je čas, da se udeležite vikend delavnice Tvoj Preboj! z Rowland-om Barkley-em. Poleg drugih stvari vam bo Rowland pokazal, kako se povezati z vašim lastnim pristnim in neskončnim virom energije, brez da bi jo potrebovali jemati drugim okrog vas. Istočasno se boste prav tako naučili prepoznati in soočiti se z vsemi vsadki, sencami in drugimi nadlogami, ki vam preprečujejo, da bi razumeli, kaj se resnično dogaja z vašo dušo.

Vrnitev h Kreatorju

SystemicFizična inkarnacija je zagotovo dar; in stanje smrti je potrebno časnovno odaljiti, kolikor je le mogoče. Napačna razumevanja mnogih spiritualistov so na žalost zmanipulirala strah pred smrtjo, zato da so izsilili nagrade, katere si ne zaslužijo. Kot primer, mogoče verjamete, da potrebujete plačati nakomu, zato da si zagotovite, da bo vaša duša še vedno obstajala po izumrtju telesa. Ali, mogoče so vam rekli, da potrebujete slediti nekem izboru zakonov, ki so jih ustvarile nekatere duše, zato da si zagotovite “vstajenje” po smrti. Istočasno je ta posameznik človek, tako kot vi in nima nič več nadzora nad smrtjo, kot ga imaste vi. Četudi je spiritualno bitje za učenji, si to bitije mogoče preprosto želi vzeti vašo energijo, zato da bo še vedno lahko obstajalo v trenutni formi, kar uporom zdravemu načinu obnovitve.   

Ne glede na to kdo ste, ste se rodili s povezavo z neskončnim virom energije in ljubezni. Če pomislite na svoje življenje, kot o sredstvu za zbiranje izkušenj, zato da se razvijate naprej, lahko enostavno vidite, zakaj je pomembno, da se od časa do časa vračamo v točko kreacije. Ko iz življenja enkrat pridobite potrebne izkušnje, se preprosto vrnete v točko kreacije, podelite kar ste se naučili, in se nato pripravite, da greste ponovno ven. Zelo zanimivo, odločitev glede tega, ali bo vaša duša obstajala ali ne, je v celoti samo med vami in vašim kreatorjem. Nobeno drugo bitje ali energija se ne more vmešavati v to, ne glede na to, kako zelo vas poskušajo preslepiti, da bi verjeli v obratno.

Ko se udeležite delavnice Tvoj Preboj! z Rowland-om Barkley-em, boste delali z učiteljem, ki ve veliko o krogu življenja, smrti in reinkarnaciji. Ne glede na to koliko strahov imate glede teh bistvenih tem, vam bo Rowland nežno pokazal, kako se osvoboditi od vseh pohabljenosti, ustvarjenih od družbe in določenih spiritualistov. Istočasno, ko si enkrat povrnete vašo lastno resnično povezavo z izvorom, boste presenečeni kako se počutite obnovljeni in polni moči. Če se sprašujete ali vam bo ta delavnica koristila, potem še niste izkusili realnost kreativne energije in povezave z njo, kar je vaša resnična rojstna pravica.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore