Arhetipsko Energijsko Zdravljenje in telesna govorica

Mogoče ste kdaj samo pogledali svojega sina ali hčero in vedeli ali sta zaključila svojo nalogo. Istočasno lahko verjetno veste, kakšnega razpoloženja je vaš šef samo po glasu njegovih/njenih korakov iz hodnika. Medtem, ko so lahko vaša mnenja največkrat pravilna, morda ne prepoznate, kako vaša lastna telesna govorica oblikuje odgovore drugih nazaj k vam.

Telesna govorica in vaš lasten elektonsko odziven mehanizem

Power AnimalZamislite si situacijo, kjer vaši otroci ne delajo svoje naloge ali dajejo minimalno količino pozornosti k procesu. Čeprav lahko poskušate obrazložiti dologoročne posledice neprejemanja dobre izobrazbe, se lahko vaši otroci odločijo, da so video igre bolj pomembne. Preden se avtomatsko odločite, da se vaši otroci potrebujejo spremeniti, lahko pomaga, če najprej pogledate na svoje lastno vedenje.

Če prekrižate svoje roke in vprašate “Ali si do sedaj že naredil svojo nalogo”, so vaši otroci navajeni odgovoriti “ja,” samo da se poskusijo izogniti težavam. Istočasno se mogoče ne zavedate dejstva, da vaši otroci potrebujejo pomoč pri obvladovanju določenih pojmov in se vas mogoče bojijo vprašati glede tega. Takšne in mnoge druge situacije v vašem življenju ustvarijo ogromno razliko med tem kar vi razmišljate in tem kaj jim resnično sporočate.  

Ko se vpišete v Arhetipsko Energijsko Zdravljenje z Rowland-om Barkley-em se boste precej naučili o tem, kako vaša telesna govorica in izgled oblikujejo način obnašanja drugih. Kot z mnogimi drugimi stvarmi, ki se navezujejo na stikovanje med umom, telesom, srcem in duhom, boste ugotovili, da lahko neharmonija na enem področju sčasoma ustvari krog problemov, ki se nikoli ne konča, na vseh področjih. Zato je pomembno, da pretrgate krog škodljivega klepetanja telesa, zato da se osvobodite od negativnih situacij.  

Kako telesna sovorica drugih vpliva na vas

Implant explosionČeprav ustvarjate svojo lastno realnost je pomembno, da razumete, da so tudi drugi zaposleni v istem procesu. Največkrat boste ugotovili, da ali postavljate pravila za način uporabe govorice teles, ki so okrog vas; ali pa boste oponašali kaj počnejo drugi. Kot je pričakovano,  lahko sledeči vzorci, ki ne služijo najbolje vašim potrebam, vodijo do razpada osebnosti. Istočasno lahko biti “voditelj” napravi težko za vaše telo, da razišče svojo lastno razvojno pot kot vladarsko bitje. 

Medtem, ko je pomembno delovati v harmoniji z drugimi, boste prav tako potrebovali prepoznati škodljive vzorce in se izgoniti njihovemu kopiranju. Recimo, če ste v skupini kadilcev, bo vedno v vašo korist, da se izognete prevzemanju takšne navade. Četudi mogoče ne začnete kaditi, lahko prevzemate raznorazna tuja vedenja. To lahko vključuje drugačno držo vaših rok kot tudi njihov način premikanja, kot da bi v njih imeli cigareto.

V večih pogledih lahko mislite o zagozdeni telesni govorici podobno kot o prisotnosti implatna. Vsaj nek del vaše zavesti se bo sigurno počutil tuj in začel živeti življenje po svoje. Zato je zelo pomembno, da razvijete zavedanje o vaši lastni govorici telesa kot tudi o navadah drugih okrog vas.

Creative ImpetusPoleg tega, da vam bo pomagala, da postanete bolj uglašeni na te signale, vam bo Arhetipsko Energijsko Zdravljenje prav tako pomagala preokviriti vaše omejetvi skozi govorico telesa. Ko se enkrat naučite kako ustvariti jasne, močne, koristne signale, boste spoznali moč spreminjanja sveta okrog vas. Ko ljudje težijo k vaši pozitivnim energijskim signalom se bo njihova lastna govorica telesa uskladila z vašo. To jim bo pomagalo pri izkušanju srečnejših in obilnejših življenj. Ko se proces nadaljuje od osebe do osebe, boste kmalu začeli videti vplive na veliko večji lestvici. Če ste zavezani k ustvarjanju boljšega sveta zase in za druge boste poskusili vzeti delavnico Terapija Energijskega Osvobajanja z Rowland-om Barkley-om.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

 

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore