Izboljšanje vašega življenja s Moči Holografslega Zdravljenja

Barkley MetaphysicianČeprav se mogoče zavedate, da potrebujete vrnitev duše in integracijske terapije, je ponavadi tećko izbrati terapevta. V nekaterih primerih boste mogoče želeli poskusiti Moči Holografsko Zdravljenje z Rowland-om Barkley-om in uživati v holističnemu pristopu, ki bo nagovoril veliki razpon problemov. Ko uporabljate to vzajemno in močno obliko zdravljenja boste zagotovo storili mnogo več kot samo povrnili različne koščke in dele svoje duše.    

Dobro pomislite na situacijo, kjer ste pogrnili zelo pomemben izpit. Poleg tega, da vam je to preprečilo vstop v določeno kariero je že sam dogodek neuspeha ustvaril več vrst negativnih pogledov na samopodobo. Medtem, ko mogoče občutite bolečino v tem svetu in tej dimenziji, imate prav tako elemete duše v višjih dimenzijah. Ko ste enkrat zmožni narediti stik z njimi, vas bosta njihova inteligenca in sensibilnost vodila do razumevanja, da je lahko travma, katero ste izkusili predelana, odpuščena in celo preurejena v nekaj koristnega.  

Ko se enkrat pojavi neuspeh, začnejo ljudje dvomiti ali sploh obstaja takšna stvar kot je ljubezen in sprejemanje. A vaš višji jaz ima drugačen pogled in vam bo zato lahko pomagal najti bolj pozitiven razgled. Četudi ne morete doseči tega nivoja sami, bo Rowland Barkley zmožen napraviti stik in vam pomagal kako se naučiti sodelovati na višji ravni na zdravilen način.

Moči  Holografsko Zdravljenje in vloga nadduš

EssenceKo se mogoče zavedate so fizične dimenzije obdarjene z neskončnim številom vzporednih realnosti. Duša kot jo prepoznate v teh dimenzijah je le en primer vaše celotne oblike duše. V mnogih primerih vam bo dostopanje do vaše duše, ki obstaja v drugih dimenzijah, pomagalo povrniti in ohranjati zdravje.

Pomembno je spoznati, da zahteva potovanje v druge dimenzije veliko spretnosti in prakse. Kot v starodavnih družbah, sodobni šamani prestajajo leta treninga preden lahko uspešno navigirajo holografske dimenzije za vašo dobro. Če prepoznate potrebo po takojšnjem zdravljenju, mogoče nimate časa na lastno pest najti urbanege šamana, ki bi vas lahko naučil kako delovati v teh energetskih poljih.   

Ko vam Rowland ob pravem času pomaga vzpostaviti zvezo z vašo naddušo ali višjim jazom, boste izkušali zdravljenje na mnogih različnih nivojih. Poleg drugih svari vam lahko takšna izkušnja pomaga olajšati fizične, mentalne, čustvene in spiritualne bolečine. Ko postanete bolj uglašeni z obiljem in koristnim vodenjem boste pričeli videti raznorazne čudovite stvari v vašem svetu.

Vaš višji jaz v povezavi z drugimi

SystemicNa žalost je tako, da mnogi ljudje pogledajo popolne neznance in takoj vidijo, ali priložnost za manipulacijo, ali oviro. Recimo, novi sodelavec je lahko viden kot tekmec kot tudi kot nekdo, katerega se kaznuje, če gre kaj narobe v službi. Če ne morete sprejeti obstoja vašega lastnega višjega jaza, bo zagotovo mnogo težje, da prepoznate, da drugi prav tako obstajajo v drugih dimenzijah.

Vsak od nas ustvarja vse kar je v našem življenju. Zato boste, ko izkusite Moči Holografskega Zdravljenja, postali uglašeni na vse najboljše stvari, ki so v svetu. Ko zavibrirate na teh visokih frekvencah, bodo različne škodljive stvari prenehale obstajati v širšem okolju. Zelo zanimivo, če vsi zavzamemo mesto v moči holografskem zdravljenju se bo svet resnično spremenil na bolje. Istočasno je vse s čimer potrebujete začeti vaše lastno življenje in njegovo okolje.  

Medtem, ko vzpostavljate povezavo z vašim višjim jazom, bo prav tako pomagalo, da se obdate z ljudmi, ki imajo skupaj z vami podobnen cilj. Pogostokrat lahko skupina petih ljudi ustvari ogromno količino spremembe kot tudi priskrbi nujno potrebno strukturo skupinske podpore. Kot je mogoče pričakovano lahko skupine moči holografskega zdravljenja prav tako pospešijo obnavljanje življenskih bivališč kot tudi naravno zmožnost tega sveta, da ohranja dobro zdravje, življenje in obilje. 

Magic FingersPreko let je Rowland Barkley razvil in fino uglasil metode uporabljene v Moči Holografskem Zdravljenju. Glede na vaše interese lahko izkusite terapijo zase ali pa se naučite kako zdraviti druge. Ne glede na to, kakšno pot ste izbrali, boste opravljali svojo vlogo pri zdravljenju vseh problemov tega sveta.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

 

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore