Aktivacija! 2018 Urnik Dogodka

Finger MagicAktivacija! In ostali Seminarji Osebnega Spoznavanja, katere vodi Rowland Barkley so zelo zahtevni in globoko transformacijski. Ali lahko prevzameš tveganje, ki je potrebno, zato da odpreš svoje zmožnosti in obogatiš svoje sanje?

Poglej urnik seminarja

Kazalo prispevkov

Arhetipsko Energijsko Zdravljenje Rowland-a Barkley-a 2009

Prebudite svoj energetski potencial in povežite vse dele vaše osebne moči z izvorom.

Energetic LiberationTe delavnice so primerne za zdravilce in terapevte, kateri želijo razširiti svoje sposobnosti, kot tudi za kogarkoli, ki je pripravljen imeti zdravilni vpliv na okolje ne glede na to kakšen je njegov poklic. Ker pride po delavnicah Arhetipskega Energijskega Zdravljenja do mnogih sprememb smo ugotovili, da je najbolje, da ustvarimo delavnice za Nivo Praktika in delavnice za Nivo Mojstra. V teh transformacijskih delavnicah se boste naučili:

Nivo Praktika:

  • Ponovno se boste povezali s svojo edinstveno močjo
  • Ponovno boste aktivirali vaše instinktivne spretnosti za hitro osvobajanje čustvenih in energetskih blokad v vas in drugih
  • Ponovno boste napolnili svoje telo z energijo, okrepili imunski sistem in transformirali svoje življenje.

Nivo Mojstra:

  • Naučili se boste kako združiti instinkte z inteligenco, disciplino in resničnim sočutjem do drugih
  • Našli boste srečo, ko boste drugim pomagali, da najdejo zdravje in obilje v svojih življenjih

Z uporabo tehnik, ki je ustvaril Rowland Barkley kot spojitev starodavnega šamanizma in sodobnih kvantnih realnosti, boste raziskovali in dostopali do razpoložljivega znanja v različnih plasteh vašega telesa, instiktivnega uma in višjega jaza. To je edinstvena priložnost, da pretrgate verige, ki vas vežejo s “sodobnimi” omejujočimi prepričanji glede staranja, bolezni in stresa. Med procesom boste ponovno odkrili notranji izvir zdravja in kreativnih sposobnosti.