Atelje moči:
presežite omejujoče drže in razkrijte svojo genialnost
Read More
Deobsesija:
doseži jasno razmišljanje, razvij notranji mir in profesionalno stabilnost. Preusmeri obsesivne sile
Read More
Arhetipsko energijsko zdravljenje:
Kako razumeti samega sebe, zdraviti ljudi, pozitivno vplivati na okolje
Read More
Metoda Arhetipskega pogajanja:
azvij Arhetipsko Resonanco v svojih klientih, tako da bodo ustvarjali svoja lastna življenja
Read More
Barkley Trener Možganov:
Hitra celovita integracija uma in telesa za razreševanje odločitev, čustev in zapletenih problemov.
Read More
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Atelje moči:
  • Deobsesija:
  • Arhetipsko energijsko zdravljenje:
  • Metoda Arhetipskega pogajanja:
  • Barkley Trener Možganov:

Video SL

Barkley Videos

Povraševanje

Vaš transformacijski dan z Rowlandom Barkleyem - Šamanom globoke TransFormacije

Magic FingersZ udeležbo na delavnici holografske terapije boste imeli priložnost v samo enem dnevu doživeti revolucionarno globinsko transformacijsko terapijo in dobili boste dodatno motivacijo in energijo za vaše življenjsko delo, čustveno stabilnost ter uspeh v razmerjih. Od vsakega udeleženca se zahteva, naj napiše v enem in v ne več kot dveh stavkih, preden se bo udeležil delavnice,  specifičen oseben preboj, ki je najpotrebnejši za to specifično delavnico.

Na delavnicah holografske terapije tečejo globlje transformacijske energije v različnih smereh, ki povzročijo oseben preboj, preobrazbo duhovnih in čustvenih ovir pri različnih stanjih zavesti in istočasno na več nezavednih ravneh v vsakem človeku; učinki delavnice se nadaljujejo še v daljšem obdobju po delavnici.

Major BreakthoughVaš Osebni Preboj morda ne bo le eksplozija negativne situacije iz obstoja, temveč dostop do vaših skritih moči in doseganje višjih ravni vaših sposobnosti. To poveča  kreativnost, življenjsko uspešnost in vaše športne ali poslovne uspehe. Ta proces razkrivanja vaših varovalnih moči in čustvenih sposobnosti, ki ležijo globoko v vas, daje moči , da se presežejo ovire in ustvarjajo nove stvari v vašem življenju.

Prebudi se pomembno različna vendar močna iniciacijska energija, prav ta, ki je potrebna za osebni preboj za vsakega udeleženca delavnice. Ta energija prav tako deluje kot močan zdravilen holografski vpliv na vse ostale prisotne udeležence. Vsakdo prejme nekaj navodil, kako poglobiti ta učinek svojega obilja v osebnem življenjskem prizadevanju, prisotni pa imajo priložnost pridobiti dodatne učinke iz tega treninga.

Če se bodo želeli kateri udeleženci delavnice še dodatno izobraževati v inicijaciskem terapevtskem treningu, bodo napredni Učenci Arhetipske Mediacije na voljo, da jim olajšajo nadalnjevalni program. Ta program zelo učinkovito nadaljuje vaše zdravljenje, ko je enkrat odstranjena glavna ovira, da delujete na novi ravni življenjskega delovanja.

Rapid TransformationHolografske terapevtske delavnice so posebej učinkovite za takšne situacije, kjer celotna skupina ne želi le oseben preboj, temveč poglobljen preboj za skupinsko delovanje, kot recimo modni posli, športne skupine, glasbeni orkestri …

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore