Uporabnost strahu s Terapijo Prehoda Globoke Sence

Inherited PatternsNe glede na to česar se bojite, je verjetno, da lahko navedete mnogo razlogov zakaj. Četudi niste nikoli imeli določene negativne izkušnje, lahko osnujete svoje strahove na tem, kar vam je povedal nekdo drug. To lahko ima na žalost ogromne posledice v vašem osebnem življenju kot tudi na globalnem nivoju. Za vsako osebo, ki si dovoli, da ji poveljuje strah, so še druge, ki uporabljajo strah za izgradnjo boljšega in bolj energična življenja zase. Ko delate z Rowland-om Barkley-om na Terapiji Prehoda Globoke Sence boste imeli priložnost, da se soočite z vašimi največjimi strahovi in jih obrnete v vašo korist.

Uporaba strahu v vašo korist

Ganesh ExorcismKo rastete v odraslo osebno vam bodo vaša družina, učitelji in prijatelji govorili o stvareh, katerih se je dobro izogibati, kot tudi stvareh, katere bi naj opogumili v vašem življenju. Pogostokrat to vključuje nameščanje mehanizmov zadrževanja. Pogosto je strah uporabljen za zagotovitev, da ne boste šli preko določenih mej. Medtem, ko se je nekaterih stvari res bolje izogibati, so tu še mnoge druge, ki lahko zaseničijo vaše življenje in dejansko naredijo večjo škodo kot korist.

Pomislite na situacijo, kjer se bojite voziti z velikimi hitrostmi. Ta način vožnje je pomemben za izboljševanje vaših refleksov, vaših presodb in vaše pozornosti. Ta strah lahko povzroči, da se izogibate vožnji po avtocesti ali celo, da se bojite voziti v koničnih urah prometa. Nesprejemanje tega načina vožnje vas lahko enostavno spremeni v enega izmed najslabših voznikov na cesti. V glavnem  lahko občutite, da “varnejša” situacija pomeni, da lahko govorite po mobilnem telefonu, vozite pijani ali dovolite drugim razvedrilom, da zmanjšajo vašo pozornost na cesti.

Zanimivo je, da se zelo veliko število usodnih nesreč pripeti pri hitrostih pod 50 km/h. V mnogih primerih se je mogoče izogniti teh nesreč ali jih ublažiti, če najmanj en voznik ni paničaril ob spoznanju, da se bo nesreča zgodila. Istočasno je trening s samim sabo, da vedno štejete hitrost do oddaljenih razdalj v sekundah težavno, ko ste uspavani v lažni občutek varnosti.

Če premagate svoj prvotni strah do vožnje pri velikih hitrostih, se boste hitro in učinkovito naučili, kako voziti na način, ki je pozoren in zanesljiv. Zagotovo se boste naučili vrednosti posvečanja pozornosti drugim voznikim, kot tudi osvobodili nekaj vaših najslabših čustvenih navad. V različnih pogledih je to natančno tisto, kar vam bo Transformacija Globoke Sence pomagala narediti pri drugih področjih vašega življenja.

Strah izziva varnost in sedanje stanje

CreativityČe niste aktivno zaposleni s prebavljanjem tistega, česar vas je strah, lahko popolnoma verjamete, da ste varni. Posledica tega je, da boste nagnjeni k temu, da greste ven in neredite nekaj, kar bo prekinilo vaš občutek varnosti. Ko se enrat nečesa bojite, to že vpliva na vaše življenje in služi samo temu, da oslabuje vašo varnost. Recimo, če se bojite raka lahko izogibanje postopkom pregleda omogoči bolezni prostor, kamor se skrije v vašem podzavestnem umu. Iz tega sledi, da lahko enkrat, ko se osvobodite svojih strahov zaživite na zdrav in prijeten način.

Poleg tega, da igra strah veliko vlogo v vašem osebnem življenju je lahko uporabljen za bolj konstruktiven način na globalnem nivoju. Danes mnogi politični voditelji oznanjajo vojno, zato ker se “bojijo” kaj lahko naredi nek drug narod. Preko časa je delovanje na podlagi teh brezumnih strahov zahtevalo plačilo z življenji miljonov ljudi. Po drugi strani je lasten pogum soočiti se z notranjimi sencami, skoraj vedno vodilo do pogovora z nasprotnim voditeljem in ustvarilo zdravilnejši in srečnejši svet za vse.    

ExorcismV nekaterih primerih lahko občutite, da si zaslužite, da strah spodkopava vaše življenje in vašo sposobnost biti srečen. Energetski zapis naroda in celo človeške zavesti je sestavljen prav iz vsake osebe. Ko preidete Transformacijo Globoke Sence z Rowland-om Barkley-em se boste na srečo naučili, kako spoštovati sebe in kako upravljati vaše strahove na konstruktiven način. Medtem, ko se vam ni potrebno odločiti, da postanete voznik dirkalnih avtomobilov, boste vsaj zmožni živeti do vašega največjega potenciala kot tudi napraviti mnogo enostavneje za druge, da naredijo enako.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore