Zdravljenje zasvojenosti z razumevanjem ravojnega procesa človeka

Ali ste vedeli, da je zasvojenost naučeno družbeno vedenje? Možno je, da kot mnogi drugi ljudje verjamete, da je odvisnost v veliki meri kemični proces, ki povzroči stalno možgansko spremembo. Če je ta opis bolezni popolnoma resničen, potem bi Rowland Barkley imel malo, če sploh kaj uspeha pri zdravljenju zasvojenosti. A v realnosti je Rowland preko let uspešno postopal s takšnimi problemi nad katerimi konvencionalni zdravniki hitro obupajo.

Vloga izobraževanja pri zasvojenostih, ki temeljijo na substancah

Falling TrainZa začetek je pomembno, da razumemo, da se sam proces postajati odvisnik začne že ob rojstvu. Na žalost, starši in družba skrenejo s poti, ko naučijo otroke kako ustaviti učenje. Kot primer, raje kot da odgovarjajo komaj shojenemu dojenčku na vprašanja jim starši pogostokrat dajejo sladkorčke. Čeprav otrok mogoče obožuje takšno hrano, jih takšen način strada pri njihovem hrepenenju po raznoraznem znanju, katero bi jih lahko vodilo do neodvisnega pridobivanje hrane.  

Dojenčki se rodijo z ogromno zmožnostjo, da vsrkajo skoraj vsako vrsto informacije. Istočasno se pojavi zmožnost učenja določenih tem in odide pri predvidenih obdobjih rasti. Medtem, ko je večina staršev seznanjenih s sposobnostjo učenja jezika, obstajajo še takšne,  ki vključujejo matematiko, socializacijo, utemeljevanje in mnoge druge sposobnosti. Ko gre enkrat to obdobje mimo, bo veliko težje za otroka, da se nauči potrebnih informacij.   

Zato, zanikanje ali zamenjevanje za učni proces lahko prevedemo kot zanikanje pravice do informacij, ki so potrebne za preživetje. Potrebujete samo pomislite na čase v vašem življenju, ko niste vedeli kaj narediti ali kam se obrniti, da bi razumeli vrsto obupa, ki je ustvarjen v umu otroka z neizpolnjenim učnim potencialom. Odveč je reči, da se bosta ta bolečina in občutek panike le še stopnjevala, medtem ko otrok raste.

Če se je otrok naučil zamenjavati hrano ali nek drug način pomirjanja, za črpanje znanja, bodo uporabili ta pogojen refleks, da sprejmejo škodljive odvisnosti. Izbrana zasvojenost je ponavadi tista, ki bo zadala največ bolečine odraslemu, ki je zanikal zdravilni proces učenja. Na srečo, ko delate z Rowland-om boste imeli priložnost raziskati bolečino, ki je bila povzročena pri teh situacijah in jo osvoboditi. Pogostokrat, ko so enkrati ti otroški dogodki osvobojeni je s tem tudi zasvojenost.  

Kako smo ustvarili svet poln vojne in zasvojenosti z zločinom

Inherited PatternsKo svet tone globje v močvirje ene vojne za drugo, postane precej očitno, da je zvok trobente za spust v vojno nič kaj kaj različen od nikotinskih in alkoholnih odvisnosti. V mnogih situacijah izvira odvisnost posameznika od vojne iz zgodnjih otroških dni, ko okolica strada otroka znanja. Medtem, ko večina otrok ni naravno nasilnih ali agresivnih, bodo drugi postali bolj zahtevni in želeli več nadzora nad situacijo.

Ne glede ali otrok teži proti korupciji, nelegalnim aktivnostim ali oglašuje vojno stanje je zagotovo, da jeza in sovražnost proti družbi igrajo ključno vlogo. Recimo, oseba lahko trdi, da se spušča v vojno ali celo v takšno vojno, ki bo ustavila nasilje, zato da “zaščiti” druge. Žalostno, a takšna oseba so lahko pod površjem celo želi videti uničeno družbo, zaradi bolečin, ki so povezane s stradanjem znanja.   
Kot lahko sklepamo je zdravljenje takšnih zasvojenosti težavno. Po drugi strani, mi kot družba se izogibamo izgubi življenj, denarja in okoljskih sredstev na račun zločina in vojne. Če opazite agresivne ali vojna nagnjenja v sebi, vaših otrocih ali družinskih članih se boste verjetno želeli vpisati v delavnice okrevanja od odvisnosti. Medtem, ko lahko spreminjanje zasvojenosti od vojne v eni osebi izgleda kot majhen napredek, bo globalni energetski vpliv uspeha bolj pozitiven kot si lahko predstavljate.

Magic FingersČeprav je odvisnost v osnovi pogojen refleks, vso to vedenje ni povezan s kemično substanco. Pogostokrat vklučuje zdravljenje odvisnosti uglasitvev v koreninska čustva, ki so povzročila, da je oseba začela iskati ali zapolnjevati nek način izjemnega hrepenenja. Rowland Barkley je dosegel sijajen uspeh na tem področju s uglasitvijo v dejstvo, da je večina teh hrepenenj direkten rezultat stradanja znanja v otroštvu. Če si želite ozdraviti vaše odvisnosti vam bo udeležba na Rowland-ovih delavnicah brez dvoma pomagala doseči dolgoročen uspeh.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.ogunda.com aktiven

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore