Podeliti in Živeti Transcendentalne Izkušnje

BreakthroughKo pregledate informacije o delavnici Tvoj Preboj! mogoče pomislite, da lahko dosežete številne cilje samo z branjem knjig ali s preitjem osnovnega procesa z uporabo video-ou in DVD-jev. Zelo zanimivo, ne obstaja takšna stvar, kot transcendentalna izkušnja, ki je enako močna, ko je narejena posamezno. Mogoče boste celo presenečeni, ko boste videli, da je tovorjenje skupine edini način, ki vam bo zagotovil, da si boste lahko zapomnili, kaj ste se naučili, kot tudi izkušnjo razprostrenega stanja.

Ko pogledate v kip, ne morete videti vseh šest strani istočasno. Na podoben način, ko ste delate s spiritualnimi dimenzijami, mogoče ne boste zmožni priklicati vsega, kar se dogaja na vsakem nivoju. Ko ste v skupini, bo vsaka oseba prešla v izkušnjo iz različne smeri. Ko si podelite svoje izkušnje, boste videli kako vsaka oseba prispeva k pomaganju graditi boljšega in bolj natančnega nivoja razumevanja.

Pomembnost Skupinske in Združene Podpore

CommunityDrugi ljudje zagotovo igrajo veliko vlogo pri določanju, kakšne korake boste ali ne boste naredili. Kot primer, če ste v skupini ljudi, ki se osredotoča samo na iskanje zaslužka, boste bolj motivirani, da jim sledite z upoštevanjem večih meril. Na podoben način, ko v skupini preidete transformacijsko duhovno izkušnjo, vam bo vsak član dal podporo, ki je potrebna, da ostanete na vaši poti. 

Pomislite, da je delavnica Tvoj Preboj! z Rowland-om Barkley-em prvi korak tega, kar bo potovanje v zavedanje samega seba in globalna preobrazba. Ko se enkrat vrnete k vaši fizični združbi, boste potrebovali vzdrževati kontakt z ljudmi s katerimi ste delili svojo izkušnje. Četudi se počutite stisnjeni od določenih ovir, vam bodo drugi iz skupine pomagali, da se spomnete kako priti iz tega prostora in preiti v boljšega. Ko tvorite takšne povezave, bodo za vas zagotovo imele silno vrednost do konca vašega življenja.  

Pot do Neodvisnosti

Creative ImpetusMedtem, ko so skupinski procesi zelo pomembni, delavnica Tvoj Preboj! ni bila ustvarjena, da vas drži odvisne od skupne realnosti. Namesto tega, se boste naučili kako biti posameznik, ki je zmožen kaliti svoje lastne steze. Ponavadi vam drugi ne bodo sledili sami od sebe. Boljše, oni bodo tam zraven vas, kot partnerji in timski prijatelji. To je silna razlika in takšna, katero boste želeli podvojiti na vsakem področju vašega življenja. Ko že verjetno veste, ko je enkrat vsaka oseba v vašem življenju zmožna upravljati svoje lastne energije, vam bo veliko lažje uporabljati svoje lastne spretnosti, zato da privlačite vse, kar si želite od življenja.   

Malo ljudi danes razume, zakaj je preprosto dajanje energije stran tako škodljivo. Kot primer, mnogi ljudje voljno dajejo svoje energije voditelju, samo zato da so potem razočarani, ko se ta oseba ne obnaša tako, kot je bilo pričakovano. V večini primerov to “pričakovanje” pravzaprav pride od vaših lastnih notranjih idealov in vrednot, ravno nasprotno od tistega, kar je druga oseba pravzaprav obljubljala. Na srečo je delavnica Tvoj Preboj! zelo koristna pri tem, da vam pomaga razumeti koristi skupinskega dela, kot tudi kako ohraniti svojo suverenost.

Ko se učite kako upravljati svoje lastne energije, boste oprazili raznorazne spremembe v svetu, kot tudi v ljudeh okrog vas. To vključuje nenadne prekinitve sovražnosti, kot tudi globje razumevanje tega, kaj motivira druge, da se do vas obnašajo na določene načine. Prav tako boste istočasno oprazili veliko povečanje v vaših lastnih energijskih nivojih, kateri so lahko uporabljeni, da vam pomagajo zasledovati preostale cilje.

Dragon CrystalVsaka posamezna situacija v vašem življenju je lahko obravnavana kot krogla. Odvisno od tega kje ste v ralaciji s to kroglo, boste verjetno videli nekaj različnega od tega, kar bodo videli drugi. Na podoben način, ko se udeležite delavnice Tvoj Preboj! z Rowland-om Barkley-em, boste prav tako gledali na večplastne dimenzije iz vaše lastne unikatne perspektive. Zato, da pridobite največ koriti od Preboj!-a, boste potrebovali biti del skupine. Poleg tega, da boste odkrivali dragocene informacije znotraj vaše izkušnje, vam bo ta dogovor pomagal doseči osebne svobode, o katerih niste nikoli sanjali, kot o mogočih.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.ogunda.com aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore