Priti na pravo pot s BARKLEY Terapijami globokega transa

Falling TrainDanes novodobni iskalci preko celega sveta iščejo, da se lahko opredelijo, kot tudi zbirajo ogromno količino kulturnih informacij. Ta naloga je pogosto zapletena s številnimi dejavniki. Mnogi dobro namerni novodobni iskalci izberejo učitelje ali vodnike, ki ne vedo resnične poti do osebne transformacije. Večino vodi to v leta stagnacije in življenje zelo čudnih iluzij o tem, da napredujejo. Na žalost nekateri končajo fizično, finančno, duhovno ali čustveno zlorabljeni s strani praktikov, kateri si želijo, da so odvisni od njih. Četudi greste skozi ta proces ali ste bili travmatizirani od njega v preteklosti vam Rowland Barkley še vedno lahko pomaga priti na pravo pot

Vaša vloga v razvijajoči človeški zavesti

Drum ThroneInternet in ostali viri so zagotovo napravili zelo enostavno za posameznike, da lahko pridejo do neomejenih informacij o drugih kulturah. Iz tega sledi, da imamo vsi nevzporedne možnosti, da obnovimo in očistimo človeško zavest. V glavnem je to mogoče najboljša možnost, ki smo jo kadarkoli imeli, da izkoreninimo vse vzroke revščine, bolezni, vojn in družbene nepravičnosti.

Istočasno je enako pomembno, da spoznate, da je vsaka kultura razvila svoj lasten način, ko se je poskušala kosati s slabostmi. Zato lahko ugotovite, da različne skupine ne bodo cenile sugestij, ki jih dajajo posamezniki, ki niso osebno seznanjeni z vsakim delom družbe. Po drugi strani, ko učinkujete uspešno na svojih lastnih zadevah in razvijete serijo dosežkov v vaši skupnosti, bodo vaši predlogi postali bolj cenjeni, kot tudi zaželjeni.  

Na žalost, ko se poskušate učiti od praktikov, ki nimajo Rowland-ovih izkušenj, spretnosti in ozadja boste postavili sebe v zelo neugoden položaj. Istočasno se lahko vsi vaši dobri nameni spremenijo v fantazije in sanje, ki se ne ujemajo s tistim kar želite doseči. Če želite srečo, zdravje in obilje zase in za druge, vam bo vpis v delavnice z Rowland-om sigurno ponudil najboljšo priložnost.

Ponovna definicija osebnostne moči

Karma SpiralPreko let ste se mogoče odločili, da konvencionalne religije ne ustrezajo vašim potrebam. Ko se učite o mitih, bogovih in običaji drugih kultur se mogoče še vedno počutite, kot da vas nekaj vodi ali celo nadzira preko dogm s katerimi ste odrasli. V mnogih primerih lahko to povzroči ogromno količino konflikta, ki izgleda, kot da je nerešljiv. Ker duhovne zveze ponavadi priskrbljujejo fokus, centriranost in ravnotežje, lahko ta občutek izkoreninjenosti povzroča probleme na vsih področjih vašega življenja.

Napram drugim ljudjem je novodobni iskalec redkokdaj voden od voditelja s katerim si deli isto mitološko zgradbo. Iz tega sledi, da je pogosto težavno najti zdravilca, ki lahko premosti te razdalje in doseže dolgoročen rezultat. Po drugi strani lahko proces ustvarjanja sistema prepričan brez kakršnekoli posredovanja, ki vam bo omogočil, da zdravite samega sebe, traja celotno življenje. To lahko naredi zelo težavno delovanje skozi raznorazne situacije, ki so narejene za lažje upravljanje z močnim občutkom vere in duha.

Ne glede na to ali boste izbrali Arhetipsko Energijsko Zdravljenje ali eno izmed Rowland-ovih mnogih delavnic, boste pričeli s procesom postavljanja vseh koščkov skupaj. To vključuje pridobivanje dostopa do močnih mitoloških zgradb, ki vam bodo omogočile, da obvladujete raznorazne energijske zapise. Ko napredujete skozi različne nivoje izkustvenega treninga se boste prav tako naučili kako pomagati drugim doseči isto vrsto celostnosti in osebne integracije. V večini primerov bo to doprineslo ogromne koristi, ki bodo spremenile svet.

Preko časa so ljudje uporabljali prepričanje v višji moči, kot pripomoček k preživetju. V mnogih kulturah je stopnjevanje ustvarjeno s temi prepričanji postalo bolj globoko zakoreninjeno v družbeni strukturi. Čeprav imajo novodobni iskalci informacije, ki jih lahko izbirajo znotraj tisočih kultur, je pogosto zelo malo dosegljivega za tvorbo ekološkega sistema prepričanj. Na srečo Rowland Barkley razume zapletenosti, ki pridejo s tem, da si novodoben iskalec. On ima orodja in izkušnje, ki so potrebne, da pomaga katerikoli osebi doseči ojačan in koristen življenski stil.

Copyright © 2009 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore