Delavnica Skrite Poti Genija
Tro-dnevni izkustveni trening z Rowland Anton Barkley-em, Globokim Transformacijskim Šamanom
Ali ste preobremenjeni s problemi, ki je ne morete rešiti?

BreakthroughNa srečo ne potrebujete biti Einstein ali Beethoven, da zaplavate v genialne poti drugih in jih združite z lastnimi. Delavnica Skrite Poti Genija je globoko izkustvena delavnica, ki vam bo pomagala dostopati do stilov zavesti preteklih genijev, zato da dosežete razširjen dostop do vašega lastnega potenciala kreativnosti.

Borba za sprostitev kreativnosti je ponavadi podprta s telesno govorico, katera se ujema s omejujočimi navadami razmišljanja. Ti togi stili razmišljanja ustvarijo “Karakter Kristalizacij”, ki na koncu izžene najbolj praktične rešitve za vse vaše probleme. Da postanejo stvari še slabše, so ti vzorci razmišljanja ponavadi skreirani na podlagi podatkov, ki so nepopolni in nepravilni. Kar je neizbežno, ko se starate, ti neotimizirani vzorci razmišljanja postanejo stvar navade, katero je ponavadi težko prekiniti brez uporabe šamanskih orodij.  

Master metaphysicianNa delavnici “Dostopanje Do Genialnosti” se boste naučili metod, ki vam bodo pomagale pri izbiranju alternativnih vzorcev razmišljanja z menija. To bo dvignilo vašo naravno genialno zmožnost reševanja problemov. Prav tako se boste imeli priložnost naučiti kako dostopati do stanj zavesti, katera naredijo vašo lastno “Esenco kreativnosti” enostavno dosegljivo, kot tudi rešiti probleme z vstopanjem v Direktno Izkušnjo. V tem stanju bodo resnice, ki se navezujejo na prihodnostni uspeh razkrojile ovire do kreativnosti v sedanjosti. Nekatere druge posebnosti te delavnice vključujejo:

  • Uporabo “Tehnika Osvobajanja Oklepa Karakterja, za razjasnitev misli skupne realnosti in čustev, katera utopijo enostavne rešitve za vaše probleme
  • Naučili se boste kako istočasno gledati na svoje probleme iz nasprotnih smeri, zato da prispete v stanje genialnosti
  • Vstopili boste v globoko trans indifikacijo, ki vam bo omogočila dostop do genijev preteklosti in primerjati njihove različne uspešne stile razmišljanja
  • Vstopili boste v transosebna stanja zavesti, ki vam bodo dala dostop do vaše lasne pretekle, sedanje in prihodne genialnosti
  • Naučili se boste varne uporabe asimetričnih telesnih drž za priklic določenih sil, ki so potrebne za rešitev problema, ki je pred vami.

Energetic LiberationV šamanskem stanju zavesti lahko vsi mi postanemo podprti od holografskih energijskih polj, ki nas oskrbujejo z virtualno neskončnimi zalogami znanja. Mogoče je najbolj pogosta mentalna nezmožnost na zemlji predpostavka, da ima vsaka oseba ločen um; brez pritoka iz večje matrice. Vseeno, informacije nenehoma tečejo k nam od preteklih, sedanjih in prihodnostnih genijev.

Ali ste že kdaj imeli trenutek genialnosti, in ga potem leta poskušali ponovno priklicati? Med delavnico “Skrite poti genijev” se boste naučili ponovne aktivacije teh sposobnosti iz vaše preteklosti, zato da jih lahko uporabite po želji in vsak dan življenja. Prav tako se boste naučili vstopiti v kreativna stanja na transosebnosten način, ki bo razširil dostop do preteklih in sedanjih genijev, najdenih v vseh družbah.