ŠAMANSKI BOBEN GOVORI
Rowland Barkley, Šaman Globinske Transformacije

Izdelovalec šamanskega bobna ne naredi le psihični objekt, temveč tudi značajsko mrežo, ki zadržuje boben osredotočen na namenu, za katerega je bil ustvarjen, in duh bobna inkarnira v bobnu tisto, kar se ujema z namenom življenja tega duha.

Boben je glavno vozilo, ki ga šaman jezdi skozi dimenzije.
Obstajajo mnoge teorije o tem, kako šamanski boben spreminja  zavest:

*    povezava z materinim srčnim utripom v maternici
Teorija predlaga, da je v instinktivnem umu sprožen arhetip potovanja v maternici v življenje in osvetljena mesta v labirintu, po katerem potujemo, so po oblikah podobni življenjem in učenjem vsakogar.

*  velik sestavni del možganskih frekvenc delta
Možganske frekvence delta ležijo med ½  do 4Hz in navadno se pojavijo v stanju globoke hipnoze, ki ga spremljajo močne vizije in v raznih drugih globokih stanjih zavesti, vključno s stanji super učenja, kjer se glasba igra na višini 1Hz, da se učenje poveča. Ritem šamanskega bobna je znotraj te frekvence in dober šamanski boben oddaja prav tako višje sestavne dele teh frekvenc. Takšne frekvence niso v teoretičnem dosegu človeškega sluha, imajo pa veliko močnih učinkov na človeško telo.

*   zadušitev navadnih čutil s preobremenitvijo
“Racionalni” jaz je splet skorajda neskončnih fiksnih zamisli, ki imajo malo povezav s sedanjo resničnostjo. Tako nekateri mislijo, da je zadušitev tega lahko bistvena za raziskovanje raznovrstnih in učinkovitejših zamisli. Monotono bobnanje je za to lahko zelo učinkovito. 

*  resonanca z elektromagnetnimi utripi zemlje
Vsaka strela se večkrat odbije okoli zemlje in v vsakem trenutku strela nekje udari.. To je stalna resonanca in spreten šamanski bobnar bo vedno zlahka bobnal točno v tem ritmu.

Te teorije, kakor koli že so pač točne, izpustijo realnost šamana in bobna: da je boben živ, čuteč, in je profesionalen pri izvajanju svoje naloge pri prenašanju šamana. Izdelovalec šamanskega bobna ne naredi le psihični objekt, temveč tudi značajsko mrežo, ki zadržuje boben osredotočen na namenu, za katerega je bil ustvarjen, in duh bobna inkarnira v bobnu tisto, kar se ujema z namenom življenja tega duha.

Tudi če nek boben popolnoma ne oživi kot individualna zavest, je princip morfološkega sozvočja med značajem bobna in namero bobnarja veliko bolj značilen faktor kot le vsi mehanski faktorji. Dejstvo, da je šamansko bobnanje že izzvalo ekstatične premike zavesti  v več tisoč letih, pomeni, da če mojster šaman bobna, vsi , ki so bobnali pred njim, stojijo zadaj in bobnajo. Ti tisoči preteklih, sedanjih in prihodnjih bobnarjev iz neskončnih let, vsi skoncentrirani na sedanji trenutek, lahko prenesejo celo sobo, polno učencev v sekundi v trans.

Močno bobnanje je najbolje s šamanskim parom moškega in ženske, ko vsak izkuša svoj boben kot makrodimenzionalen, in sobo v kateri so, kot da se nahaja mikrodimenzionalno v notranjosti vsakega od njihovih bobnov. Ta začetek šamanskega potovanja je štiri dimenzionalnen, ali s tremi bobnarji, vsak s prebujenim bobnom, z začetkom v peti dimenziji …

Prvič, ko sem občutil prisotnost Stradivarijeve violine, je prihajalo dvigalo. Videl sem moža s podolgovatim zabojem, in čeprav nisem vedel, da so violinske škatle lahko podolgovate, me je pretreslo, bil sem stanju  popolne osuplosti zaradi moči njegove violine, komajda sem lahko stal tako blizu njej. Ko sva prišla po stopnicah, vsa odšla k izdelovalcu violin, kjer sem delal, in je vzel ven Stradivarijko, sedaj vredno $6.000.000.

Namera mojstra izdelovalca in občinstvo v več stoletjih stopnjujejo to energijo, in ustvarijo močno energijsko avro okoli mojstrskega instrumenta.

Relativno konzervativne psihologe brez znanja o šamanizmu sem spontano spravil v stanje „dnevnih sanj“ in so si predstavljali, da moj boben govori z njimi in jim razlaga svojo nalogo. Zanimivi del te zgodbe je, kako podobna je njihova “domišljijska” razlaga s tem, kako je Samuel Oshodi, nigerijski izdelovalec bobnov opisal njegovo delovanje meni. To se je zgodilo na uradni delavnici o Eriksionianski hipnotični terapiji, in niti nisem igral na boben. Mislim, da ni želel biti le občinstvo, in tako si je mislil, da bo poučeval študente prav tako kot mene!

Boben oživi, kot individualna duša, kot kadar duša vstopa v otroka v maternico: ko pričenja bobnati, brca v svojem lastnem ritmu. Duša se inkarnira v boben, ko ga delajo.  Nekateri učenci vprašujejo vprašanja kot “Ali jermeni, ki povezujejo kožo, predstavljajo dimenzije?” Zavest bobna je pot onstran “predstavljanja«. Če je takrat, ko privijamo jermena za boben, naša zavest v deveti dimenziji,  ne predstavljajo devete dimenzije, oni so v deveti dimenziji in lahko ponesejo tam ljudi.

Za večino šamanskih potovanj in treningov uporabljamo samo tri preproste udarce. Monoton udarec z okoli 4Hz za največ potovanj, monoton udarec s približno 9 Hz za nekatera intenzivnejša potovanja, in srčni udarec za potovanje z več srca ali potovanja proti Veliki Mami.

Da prikličete določeno Orišo ali moči narave, obstaja več različnih ritmov, ki vsak prikliče moči k nam.

Kakor je potem moj boben odgovoril: „ Vse te zgoraj omenjene teorije, kako delujem, so istočasno  resnične, vendar imajo isti logični tok večine človeške percepcije : antropomorfizacijo , da gre pri svetu le za vas. Vse teorije govorijo o nečem, kar se dogaja v vaši biološki maski, pri tem pa se pozabi na ne-človeško zavest, kot da je nepomembna.

V vsaki od mojih molekul je odsev prihodnjega Jaza vseh v sobi, ki potujejo z mojimi zvoki. Ko se moj zanos dviga,  preskakujem z veseljem v naslednjo dimenzijo in v naslednjo, hrepeneč, kličoč,, pozivajoč vašo moč k vašem telesu. Prikličem vaše blokade in omejitve, da se žrtvujejo na oltarju  Olokune, najbolj skrivnostne in globoko temne od vseh starodavnih boginjo, za kar jaz imam posvečeno nalogo odkriti tebe tebi! Oh kako ljubim igrati bobnarja, kot bobnar igra mene!   

Zrak znotraj mene je uglašen z vibracijo vesolja, moj les z vašimi kostmi in moja koža s plesom življenja v vaši krvi in strune, ki držijo mojo kožo, pojejo v popolnem soglasju z vašimi duhovnimi ovoji DNK, kar povezuje vašo zavest med dimenzijami.”

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore