Zdravljenje finančne krize z vrnitvijo in Integracijo Duše

Falling TrainAli obrnete svoje oči kot vaša mama ali imate nos kot ga ima vaš oče? Takšne in mnoge druge lastnosti so bile verjetno prenešene skozi generacije. Istočasno je vsaka takšna generacija imela nabor osnovnih potreb, katere je bilo potrebno zadovoljiti skozi sistem medsebojnih odvisnosti. Čeprav to mogoče izgleda očitno, mogoče ne prepoznate ogromne vloge, ki jo igra pri vaši trenutni finančni situaciji in ključa moči, ki ga imate za reševanje globalne finančne krize.

Ne glede na to ali so bili vaši predniki kmetje, lovci živali ali so imeli kakšno vlogo v javnosti, energije povezane z ohranjanjem in opravljanjem dela znotraj pravil družbenih omejitev se prav tako prenašajo iz generacije v generacijo. Na žalost, kot pri mnogih drugih področjih vašega življenja, lahko vzorci, ki so učinkovali ali bili neuporabni v preteklosti, povzročajo ogromno količino škode v sedanjosti.   

Pomislite na situacijo, kjer delate v neki duhovni službi. Sedaj prav tako predpostavimo, da pogostokrat ugotovite, da tekmujete med delovnimi urami in se neprestano soočate s strahom na vsakem področju vašega življenja. Čeprav predniki izpred tisočih let nazaj mogoče niso delali na istem področju, so njihove zaposlitve in navade zapisane v vaši matrici duše.

Kot se verjetno zavedate, vsakič ko iščete službo, izgubite službo ali prestajate eno izmed negativnih izkušenj se lahko zgodi, da pustite del svoje duše za sabo. Če bi imeli bolj konstruktiven način gledanja na delo, bi lahko brez dvoma bili zmožni navigirati okrog teh situacij in se izogniti izgubi duše. 

Barkley MetaphysicianKo Rowland Barkley izvaja Vrnitev Duše naredi veliko več kot samo poišče delček duše in ga vrne nazaj v vaše telo. On najprej vidi dušo in vse njene delčke v mnogih, medsebojno odvisnih zvezah. To vključuje vpliv vaših podedovanih linij kot tudi stvari, katere so potrebovali narediti, zato da preživijo. Zato je Rowland je izvorno sposoben videti vse razloge, zakaj se je vaša duša “naučila” privlačiti situacije, ki ustvarjajo pot, ki je duhovno in finančno škodljiva.  

Med procesom ponovnega združenja vaših delčkov duše na delavnicah in osebnih seansah boste imeli ogromno priložnost biti soudeleženec pri dvakratnem zdravilu. Najprej boste očistili negativne vzorce, kateri bi lahko imeli vpliv na vašo prihodnost in prihodnost vaše družine. Istočasno boste prav tako pomagali očistiti ogromno število škodljivih zapisov, ki so se nakopičili v človeški zavesti po tisočih letah.

Ljudje počnejo grozne stvari drug drugemu vzporedno s tam, kar počnejo druga živa bitja na tem planetu. Kot posledico lahko mogoče nekje v ozadju vašega uma začutite, da je nekdo, nekje v preteklosti vaših prednikov prav tako napravil nekaj groznega, zato da je preživel. Ne glede na to ali vaša domišljija ustvarja genocid, nehumane lovske navade ali neetične socialne postopke se lahko odločite, da je bolje, da se nadaljujete kaznovati z vašim trenutnim naborom finančnih omejitev. 

Čeprav vam nobeden ne more reči kaj storiti z vašim življenjem, zakaj nadaljevati z načinom življenja, ki škoduje ostalemu svetu in vašim naslednjim generacijam? Ali ne izgleda nekoliko smešno, da greste drugim vsiljevati negativen pogled na svet na podlagi nečesa, za kar niti vaša lastna duša ni odgovorna? Kot na člana neodvisne skupnosti se dandanes zagotovo vsi zanašajo na vas, da optimizirate svoje življenje in naredite vse kar je mogoče, da živite na način, ki je harmoničen in produktiven.

Energetic LiberationMnogo ljudi je skeptičnih iti na Vrnitev Duše. Med drugimi stvarmi ste mogoče slišali vrsto zgodb o težavah soočanja z močjo vaših čustev. Medtem, ko proces ponovnega združenja ni vedno lahek, boste ugotovili, da Rowland-ov pristop ustvari bolj zdrav, uspešen in nagrajajoč proces. Zaradi njegove posebne sposobnosti, da vidi vašo vlogo in vašo družinsko vlogo preko večih časovnih črt in dimenzij, lahko začutite samozavest, da bosta vrnitev in integracija kroj, narejen za vaše osebno zdravje. 

Gobalna finančna kriza zagotovo vpliva na vsakega posameznika. Na srečo držite znotraj vaše duše in njenih razdrobljenih navad dragocen kjuč za zdravljenje vašega lastnega življenja in svetovne ekonomije istočasno. Pomislite, ali se izkopljete iz dolgov ali obdržite službo, ki vam omogoča učinkovanje pri rehabilitaciji okolja, boste prav tako služili svoji skupnosti na pozitiven način. Danes imate edinstveno priložnost vpisa v delavnice Rowland-a Barkley-a Vrnitev Duše in začeti proces zdravljenja finančne krize na vseh nivojih. Ne glede na vašo preteklost ali preteklost vaših prednikov je vrnitev duše ena izmed prvih stvari, katero boste potrebovali narediti, zato da dosežete uspeh.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.ogunda.com aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore