Izboljšajte vaše odnose s povrnitvijo živali moči

Mogoče, ko slišite frazo “žival moči” najprej pomislite na kulturne izraze, ki poskušajo prikazati primerjavo med živalskim vedenjem in človeškim vedenjem. Živali moči igrajo veliko večjo vlogo v vašem življenju, kot jih te definicije predlagajo. Poleg vsega lahko pomanjkanje živali moči vodi do raznoraznih problemov v razmerjih. Zato, če iščete kako izboljšati vaša delovna, osebna ali druga družbena razmerja je lahko v vašo korist, da se vam povrnejo vaše živali moči.

Razlika med živaljo moči in živalskim totemom

Power AnimalZato, da razumete kaj žival moči je si mogoče želite pogledati nekatere slike kipov, ki so bili ustvarjeni na Bljižnem vzhodu med kameno dobo. Nekateri izmed teh kipov upodabljajo človeški obraz v ospredju in živalskega na hrbtni strani. Medtem, ko lahko ti kipi izgledajo primitivno po modernih standardih, zelo jasno izražajo človeško psiho in živalsko, kot dve polovici iste celote. Na podoben način vaša žival moči prebiva znotraj.

Po drugi strani so živalski totemi zunanja bitja. Ponavadi bodo ostali z vami preko vašega celotnega življenja. V nekaterih primerih lahko tvorite ali prekinete zavezništvo z različnimi živalmi. Medtem, ko lahko te živali priskrbijo podporo, udobje in vodenje so še vedno edinstveni duhovi, ki niso odvisni od vas.

Ko ste aktivni z Rowland-om vas bo naučil veliko stvari glede tega kako prepoznati vaš edinstven nabor živali moči. To vključuje to, da vam bo pomagal videti dele vaše telesne govorice, ki razkrivajo, katera žival predstavlja vaše notranje misli. Ko nadaljujete s povrnitvenim procesom se boste prav tako naučili kako preiti globlje v te vloge in pridobiti koristi od njih. 

Obstaja mnogo knjig in delavnic, ki priskrbijo informacije glede teh tem, kot tudi glede spreminjanja oblike in drugih oblik “živalskih transformacij”. Na žalost vas bo večina teh produktov in seminarjev neuspela naučiti kako prepoznati in spoštovati vašo živalsko stran. Ko delate z Rowland-om boste imeli priložnost razumeti vašo instinktivno naravo na način, ko vam ne bo potrebno nositi kožuh ali ustvarjati čudnih zvokov. Sigurno boste cenili tvorjenje globokih vezi in resonanc, ki vam bodo omogočile, da prikličete podporo vaših živali moči brez tega, da drugi sploh potrebujejo vedeti, kaj se dogaja. 

Koristi od uporabljanja simbolizma živali moči

Rowland DoubledrumPomislite na situacijo, ko imate probleme s sodelavcem ali nadzornikom. Večina se bo verjetno počutila nadlegovanje, prestrašene ali oslabljene v prisotnosti te osebe. Istočasno ste mogoče posvečali svoj privaten čas napolnjen z jezo in nezmožnostjo napraviti kakršnokoli spremembo v situaciji. Na žalost bo kazanje kakršnegakoli vrste negativnega odnosa na koncu najverjetneje povzročilo izgubo službe. Po drugi strani, ko si enkrat povrnete svoje živali moči boste zmožni najti odgovore in energijo, ki vam bo pomagala upravljati s situacijo bolj učinkovito.

Za začetek, ko imate problem s sodelavcem obstaja mogoče nakaj kar pogrešate med komunikacijami. Kot primer; vaš sodelavec se lahko počuti nervozno ali neprijetno iz nekega razloga. Ko greste v situacijo s idejo, da je druga oseba ljubosumna, sovražna ali dominantna, se boste zelo težko prebili skozi slepo ulico. Po drugi strani, kadar razmišljate kot vaša žival moči se vam bo vse skupaj zelo olajšalo.

V tej situaciji si boste mogoče želeli začeti klicati svojo žival moči, ki najbolje predstavlja poslušanje in opazovanje. Ne glede na to ali je ta žival miš, muha ali modra sova boste zagotovo prejemali raznorazne zanimive stvari glede vašega sodelavca. Od tam boste zmožni enostavno priklicati drugo žival s katero boste lahko učinkovito nadzirali situacijo. Istočasno boste imeli tudi priložnost, da preokvirite situacijo na način, ki bo prinesel optimalne koristi. Zelo verjetno je, da boste presenečeni nad izboljšavami v vaših delovnih razmerjih, kot tudi z vašo povečano produktivnostjo.

Čeprav mogoče občutite, da veste kakšna je razlika med živalimi moči in živalskimi totemi je lahko učenje kako se stikovati z njimi težavno. Rowland ima preko 30 let izkušenj z vračanjem živali moči, kot tudi treningi z drugimi, ki jih je učil kako delati z njimi za optimalno korist. Zato, če želite biti učinkoviti in doseči svoje cilje je najboljša stvar, ki jo lahko napravite za začet, da se vpišete v Rowland-ove delavnice.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.ogunda.com aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore