Starodavne Skupne “Realnosti” in Sodobni Svet

Wood StoveDanes mnogi spiritualni in filozofski sistemi prepričanj v osnovi nakazujejo, da se življenje začne, razvija in na koncu propada, dokler ne nastopi smrt. To vključuje idejo, da so se naši največji darovi duše izgubili ali uničili med razvojem skozi čas. Medtem, ko je to mogoče logično v tipu realnosti “vzroka in posledice,” je zelo nevarno, če se razširi v skupno realnost, ki vključuje celotni svet. Zelo zanimivo, naša “sodobna” zaznava “vzroka in posledice” ima korenine v uspehih in propadih ljudi, mnogo preden je zabeležena zgodovina. 

Ne glede na to ali poskušate izboljšati svoje lastno življenje ali narediti nekaj za vašo skupnost, si mogoče pogosto želite, da bi imeli sposobnosti, talente ali energije, ki ste jih imeli v drugih življenjih. Nasproti razširjenemu mnenju, je za vas v celoti možno, da si ponovno povrnete vse darove in sposobnosti, ki jih imate od trenutka, ko je bila ustvarjena vaša duša. Da začnete proces, je vse kar potrebujete narediti, da se vpišete v Rowland Barkley-evo delavnico Povrnitev Sposobnosti iz Prejšnjih Življenj.

Osvobodite Se Od Fatalističnih Atlantitskih in  Lemurianskih Vzorcev

PostojnaPomanjkanje znanje glede določenega dogodka ponavadi ne prepreči njegov vpliv na naša življenja. V mnogih primerih so učinki tako fini, da mogoče ne vidimo njihovih učinkov več let. Do takrat, ko jih opazimo, so se izovrne energije povečale in razvile do meje, kjer potrebujemo ogromno količino bistrosti, da razumemo, kaj se dogaja. Dovolj čudno, celo miti lahko spremenijo celotni razvoj civilizacije. 

Zgodbe Atlantite in Lemuria so bile krojaško ustvarjene, da podprejo idejo, da človeška bitja morajo izgubiti določene dele duše in trpeti skrajno uničenje. Domišljija ali ne, ta sistem prepričanj služi temu, da drži milijone ljudi pod nadzorom fatalističnega mišljenja skupne realnosti. Na podoben način, poskušati ustvariti “rešitelja” služi k temu, da prisili posameznike, da opustijo več svojih delov duše, zato da dosežejo nekakšno zlepljeno preživetje. Po drugi strani, ko si povrnete vaše sposobnosti iz prejšnjih življenj, lahko ustvarite svojo lastno usodo. Ko enkrat začnete ta proces, bodo vsi ti škodljivi vzorci enostavno zdrsnili stran in vas pustili s tisto vitalnostjo in srečo, ki ni bila videna v tem svetu v tisočerih letih.   

Dosegati Več v Sodobnem Svetu

Drum LessonVsakdo, ki si želi videti svoje otroke ali vnučke, ko bodo ustvarjali svoje družine, si bo želel osvoboditve od fatalistične skupne realnosti, ki hitro obsoja človeštvo na izumrtje. V mnogih primerih lahko enostavno razkrinkate te vzorce z Barkley-evo Holografsko Terapijo Časovne Črte s tem, da vzamete nazaj vse darove, ki jih je vaša duša imela preko časa. Ko si enkrat povrnete te sposobnosti, boste živeč dokaz, da je trenutna skupna realnost resno poškodovana. Od tam bodo sledili drugi in vi boste v ospredju v tem svetu in v vašem življenju ustvarjali čudežne spremembe.

Četudi se počutite, kot da ste izgubili vašo celotno dušo, lahko pridobite vsak posamezen del nazaj, skupaj z vsemi sposobnostmi, ki jih vsebujejo ti deli duše. Danes je Rowland Barkley eden izmed redkih ljudi, ki ima zmožnost, da zagotovi, da ste popolnoma povrnjeni v vašo točko izvora. Če ste z drugimi izkusili povrnitev sposobnosti iz prejšnjih življenj, boste presenečeni nad razliko.

Kot sodobni ljudje, smo naravnani, da pozabljamo, da so zgodovina in aktivnosti milijonih let vgrajeni v naša dejanja in misli. V nekaterih primerih, so se celo človeške podobe razširile do meje, kjer naša zgodovina postane osnovana na domišljiji in zmoti. Na žalost je sodobna globalna situacija jasen dokaz, da človeštvo ne more upati na preživetje, če bomo nadaljevali svoje dejavnosti in prepričanja osnovane na fatalističnem skupnem mišljenju.

Major BreakthoughČeprav so naši predniki potrebovali zgraditi neki tip mišljenja “vzroka in posledice,” zato da so oblikovali družbe, so se napake in negativna čustva stopnjevala do točke, kjer vsi potrebujemo osvoboditev od teh verig. V glavnem, vsaka oseba potrebuje povrniti sposobnosti prejšnjih življenj, zato da prepozna, da človeštvo ne potrebuje potoniti v nek tip skrajnega uničenja. Danes lahko z Delavnico Povrnitev Sposobnosti Prejšnjih Življenj dovolite Rowland Barkley-u, da vam pomaga povrniti vašo rojstno pravico in gledati naprej v novi svet, ki je napolnjen z vso srečo in obiljem, ki ste ju iskali.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.ogunda.com aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore