Vloga sugestij pri pacientu – medicinsko oskrbovalno razmerje

Čeprav so zdravniki odgovorni za diagnozo  in zdravljenje bolezni ima pacient zagotovo najmanj 50% nadzora pri zdravljenju. Poleg tega, da imate zaupanje, da bodo vaši pacienti vzeli svoje zdravilo je enako pomembno za oba, da sta v harmoniji z namenom, da dosežeta maksimalno okrevanje. Na žalost lahko vaša telesna govorica, glas in medicinsko mnenje povzročijo navidezno nezmožnost okrevanja vaših pacientov. Kot kiropraktik in šaman, Rowland Barkley razume zapletenost navigiranja med konvencionalnimi medicinskimi mnenji in globokimi spiritualnimi vpogledi, kar sproži izredno zdravljenje.

Pomagati vašim pacientim, da se pozdravijo s terapijo energijskega žarenja

Rowland DoubledrumNa nek način, kadar uporabljamo velike zapletene besede, svojega pacienta avtomatsko pahnemo v tuj svet. Čeprav to ni tako travmatično kot so ukrepi v vojaškem kampu, lahko ta trenutna zmeda pusti vaše paciente odprte za zelo subtilno obliko pranja možganov. Ko vam v iskanju razumevanja posvečajo večjo pozornost, se bodo vaša govorica telesa, ton in občutki vtisnili v njih bolj kot se tega morda zavedate. Večina si lahko predstavlja takšen vtisni proces kot obliko žarenja energije ali celo “prodaji” miselnih predsodkov. 

Ne glede na to ali si vaši pacienti želijo okrevate ali ne, je odločilno, da optimizirate vaš lasten odziv na enega, ki podpira dokončno ozdravitev. Poleg drugih strani, če imate navado oponašanja negativnih občutkov vaših pacientov, bo to le še bolj ojačalo bolezen. To lahko napravi nedolžen način diagnosticiranja v absolutno prognozo.

Kot nekdo, ki je delal v medicinskem poklicu ima Rowland izkušnje z vsemi problemi in energijami na katere lahko naletiš s svojimi pacienti. Četudi si sestra, pomočnik zdravnika ali nekdo, ki skrbi za zdravje, ti lahko delavnica Arhetipski Energijski Zdravilec pomaga preokviriti vsak odpor pri tvojih pacientih na način, ki podpira zdravljenje. Ko enkrat začneš spoznavati svojo energijsko vlogo v razmerju s pacientom lahko začutiš radost prisotnosti pri vseh vrstah hitrih okrevanj.  

Nekatere stvari za premlevanje o stalnih pacientih

Drum ThroneNasproti popularnega prepričanja, biti sila pozitivnega zdravljenja ne pomeni zanikati ali neuspeti izpovedati, kar ste se naučili iz patoloških poročil in krvnih testov. Glede na napisano, namesto da razmišljate o teh rezultatih kot o stalnih dejstvih je bolje, da gledate na vsak znak bolezni kot na oviro. Od tu naprej boste potrebovali delovati v partnerstvu z vašim pacientom, da preidete in odpustite stanje bolezni.  

Čeprav vaši pacienti ne bodo umrli znotraj kratke periode časa je verjetno, da bodo vprašali kako dolgo bo trajala njihova bolezen. Na tej fazi je odločilno, da prepoznate, da vaš pacient poskuša prenesti ogromno količino nadzora, katerega je bolje pustiti v njihovih rokah. Na žalost, kadar podate časovni okvir se bo pacient verjetno odločil, da naredi vse kar je možno, da uboga tistega, ki ga začuti kot višjo avtoriteto. To lahko prav tako vključuje njihovo smrt ali ostati bolan do konca življenja.

Po drugi strani se vi kot zdravnik popolnoma zavedate, da časovni okviri, na katere se zanašate temeljijo na statističnem povprečju. Mogoče se celo zavedate, da je razkritje teh časovnih okvirov nekoliko podobno stavam na konje. Četudi te statistike predstavljajo, kar izgleda kot pričakovan potek bolezni, so zdravniki pred vami uporabljali podobne statistike osnovane na manjšem številu primerov. Istočasno je mogoče njihov škodljiv sistem telesne govorice služil le k podpori pričakovanih rezultatov.   

Tu ni dvoma, da delovanje s pacienti sproži več različnih nivojev namena in razumevanja. Čeprav se mogoče počutite popolnoma odgovorne za rezultate kakršnekoli postopka ali zdravljenja je polovica dela še vedno v rokah pacienta. Danes imate priložnost, da se naučite kako pomagati svojim pacientom uporabiti njihovo naravno moč zdravljenja v harmoniji z vašim lastnim hrepenenjem po tem, da jih vidite ozdravljene. Ko enkrat poskusite delavnice Arhetipski Energijski Zdravilec Rowland-a Barkley-a boste spoznali možnosti kako obuditi takšne vrste hitrega okrevanja o katerih ste vedno sanjali.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.ogunda.com aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore