<

Koristi od Osvobajanja Karme za nadziranje travmatičnih življenskih dogodkov

Kot se verjetno zavedate sta vsako dejanje in misel odtisnjena v vaši duši. Na žalost lahko ugotovite, da se je nemogoče izogniti vsaki situaciji, katera bi lahko pustila negativen zapis. Po drugi strani vam lahko vpis v delavnice Osvobajanje Karme z Rowland-om Barkley-om pomaga izbrisati te zapise in uravnotežiti svoje energije.

Osvobajanje dogodkov v tem življenju

Big BukevČe ste že kdaj bili v avtomobilski nesreči, potem boste vedeli, da pridejo vse vrste negativnih čustev skupaj s finančnimi in fizičnimi bolečinami, ki sledijo. Danes mnogi ljudje ostanejo popolnoma onesposobljeni od relativno majhnih poškodb. Kot tudi pri mnogih drugih oblikah bolezni je lahko velika mera tega trpljenja povzročenega zaradi neprestanega predvajanja teh posnetkov dogodka. Posamezniki se lahko celo oklepajo teh posnetkov, zato da kaznujejo same sebe, drugega voznika in družbo za svojo nesrečo. 

Posledice avtomobilske nesreče lahko zagotovo prizadanejo še več travme. Ne glede na situacijo, bo prišlo obdobje, ko bo zelo težko upravljati in preusmerjati negativna čustva. Ko rezultat, se bo gradila notranja kompleksnost škodljivih energij še naprej. To lahko hitro povzroči, da se deli vaše duše odcepijo in gredo stran dokler ponovno ne vzpostavite bolj pozitiven pogled na življenje. Ta krog razpada na dele se bo nadaljeval dokler ne začnete ukrepati z osvobajanjem izvornega negativnega dogodka.   

Na podoben način, če ste kdaj potrebovali zaključiti zakon je verjetno, da boste žalovali nekaj časa. Prav tako je pomembno, da razumete, da lahko vstop v zakon, kadar vaša osebnost ni integrirana, povzroči samo še več problemov. Ker je zakon unija z zunanjim nasprotjem prav tako postane kreacija nove osebnosti. Zato, ko pride do ločitve, postane vse skupaj žrtvovanje samega sebe, kot tudi ubijanje nečesa v kar ste verjeli, da je bilo edinstveno in celotno.  

Karmična osvobodite lahko na srečo z vami naredi veliko pot, ko vam pomaga ponovno odkriti tisto, kar je izključno vaše, kot tudi tisto, kar se je prilepilo skozi travmo. Mogoče se celo želite oklepati te tuje energije, zato ker mislite, da ne obstaja nič kar bi jo lahko zamenjalo. Po drugi strani, ko enkrat osvobodite tisto, kar ni vaše, boste obnovili vaš lasten občutek zase. To je prav tako pomembeno poglavje ponovne združitve delov vaše osebnosti, ki so začeli imeti svoja življenja po travmatičnem dogodku.

Osvobajanje podedovanega in energij prejšnjih življenj

PostojnaČetudi ne verjamete v prejšnja življenja ste zagotovo podedovali raznorazne stvari od vaših prednikov. Te energije vplivajo na vaše življenje četudi jih ne vidite in dostopate do njih. Kot s prizadano travmo v tem življenju bo vaša duša izkusila bolečino in razpad na dele, ko ti stari zapisi prevzamejo nadzor nad vašim življenjem. Te energije ali deli duše so lahko podobno nesrečni kot vi. Pogostokrat si bodo tudi želeli osvoboditve od ciklusa.

Medtem, ko obstaja mnogo terapevtov, ki dela s predniki in regresijo prejšnjih življenj, jih ima večina fokus le na vizualizaciji nekaterih preteklih dogodkov. V večini primerov se boste počutili razburjene, zato ker ste odkrili nekaj tujega ali celo skrivnostnega. Odkrivanje prejšnjih življenj je lahko podobno najdbi predmeta izgubljene civilizacije. Recimo, če niste nikoli videli ali uporabili kladivo, mogoče ne veste, kako ga uporabljati. Istočasno lahko celo verjamete, da ga je originalna kultura častila ali uporabljala za kakšen drug ezoteričen namen.    

Ko delate z Rowland-om na osvobajanju karme bo napravil veliko več samo delil stare spomine. Namesto tega bo delal na drugih nivojih, da vidi kako so ti spomini umeščeni v vašo lastno duhovno pot in zapis. Od tam vam bo pomagal razumeti, kako so te energije vplivale na vaše življenje, kot tudi kako jih osvoboditi.

Kot se verjetno zavedate je človeška zavest deloma zapis izkušenj prav vsakega človeka. Medtem, ko generacije prihajajo in odhajajo, so tu in bodo še naprej časi, ko nekatere energije vztrajajo, kljub temu, da niso več uporabne. Ne glede na to ali so se ohranile v enem življenjem ali preko večih lahko postanejo škodljive. Zato je osvoboditev karme zelo pomembno za zagotovitev, da je vaša lastna izbira človeške zavesti v najboljših pogojih, kot je to mogoče. Ko se zdravite in opomorete od različnih vrst travm, bo to prav tako pomagalo drugim doseči isti cilj.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Permission granted to repost this article unaltered, with notification to Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. on condition that the reposted article contains a functioning link to www.ogunda.com

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore