Povrnite si Vašo Celotno Moč za Uspeh Pri Čiščenju Implantov

Inherited PatternsŽivljenje je zagotovo napolnjeno z ironijami in paradoksi. Zelo zanimivo, ta trend se nadaljuje tudi v svetu duhov, kjer ima vse svoj začetek. Mogoče se eden izmed največjih paradoksov vseh časov razvija okrog implantov in drugih mehanizmov, ki so uporabljeni, da preprečujejo posameznim ljudem in skupinam doseči določen cilj. V večini primerov implant direktno blokira dostop do določene energije ali sposobnosti, ki je potrebna za rešitev specifičnega problema. Ko je implant ali ovirajoč mehanizem odstranjen, vsi, posameznika in skupine nenadoma ugotovijo, da uspevajo na ravneh, ki so nad njihovimi najbolj živimi sanjami.

Ne glede na probeme s katerimi se ukvarjate, vam lahko očiščevanje ovirajočih mehanizmov odpre možnost uspeha. Preko zadnjih nekaj desetletih je Rowland Barkley pomagal mnogim ljudem s svojimi delavnicami Čiščenje Implantov. V razmaku samo parih dni, lahko tudi vi prejmete njegovo pomoč in se vnaprej veselite življenja, ki je napolnjeno z obiljem in srečo po čemer ste hrepeneli.

Videnje Vaše Veličastnosti Zunaj Soglasnega Razmišljanja

Major BreakthoughMogoče veste, da implanti pogostokrat učinkujejo s prenašanjem negativnih sporočil ali moči, ki so skrite pod njimi. Za primer, če imate naraven talent proizvajanja denarja, bo implant nenehno povzročal, da se boste počutili, kot da je ta zmožnost slaba. Ko enkrat prebijete skozi omejujoč mehanizem, si boste povrnili vašo celotno zmožnost pridobivanja denarja.

V mnogih primerih so implanti tvorjeni, ko produkt družbe ali soglasnega razmišljanja. Omejitve so vsiljene, zato da zagotovijo tip družbenega reda, ki bo priskrbel določen nivo skupne koristi, a ne dovolj, da bi resnično omogočil vsaki osebi, da bi imela polno obilje, katero jim upravičeno pripada. Iz tega sledi, če ste ujeti z določenimi omejujočimi implanti, se jih boste želeli znebiti,, kot tudi družbenega pohabljenja, ki narekuje takšne škodljive izide za toliko ljudi.

Potrebno Ravnotežje

Personality IntegrationNekatere smernice je potrebno ponovno kanalizirati, zato da živimo na način, ki privlači zdravje. Na žalost, izkoriščevalci ustvarjajo nenehne zapore ovirajočih mehanizmov, ki so usmerjeni, da nas silijo, da bi predali ali celo uničili svoje lastne aspekte, ki so potrebni za uspeh in preživetje. Medtem, ko mnogi ljudje verjamejo, da bodo implanti oddajali zelo očitne signale, so nekateri tako fini, da jih mogoče sploh ne prepoznate. Zato, boste potrebovali Rowland-ovo pomoč, da jih identificirate in jih vodite na iznajdljiv način.  

Zelo zanimivo, ljudje, ki zahtevajo nadzor ali dostop nad vašo močjo in privzamejo takšne bolečine, da ustvarijo implante, ni mogoče, da bi uporabljajo moči, katere so upravičeno vaše. V nekem pogledu, tisti, ki ustvarjajo implante in jih uporabljajo za premoč nad skupino, niso nič boljši, kot Apollo-jev sin Phaethon. Kot verjetno veste, si je Phaethon želel voziti slavnostno kočijo, ki vsak dan popelje sonce čez nebo. Ko so konji prepoznali, da Apollo nima več nadzora, je izbruhnil čisti kaos.

Na podoben način je človeštvo zelo blizu, da bo uničeno od neravnovesja, ki je bilo ustvarjeno od vpliva implantov na osebno moč. Ti implanti izgledajo zelo subtilni, mogoče celo ne prepoznate, kako prevladujoči so v vašem življenju. Lahko celo namigujejo, da bo odpovedovanje vaši moči ali nepopolno živetje  vaše celotne osebnosti koristilo vam, kot tudi drugim.

ExorcismMogoče si prav tako želite predstavljati druge, ki ustvarjajo implante iz drugega mitološkega stališča. V glavnem, pogostokrat boste našli zgodbe o junakih, ki preslepijo ljudi, da opustijo določene moči ali dragocene predmete. Ponavadi se bodo pretvarjal, da jih ne zanima predmet ali celo rekli, da je škodljiv. Ko enkrat nespametna oseba v dvomu opusti predmet, je opravljivec prvi, ki ga pograbi zase. Na takšen način pogostokrat deluje najbolj očiten implantni mehanizem. Enostavno jih lahko prepoznate iz negativnega sporočila in znakov, ki vam preprečujejo, da bi zavzeli koristno akcijo, ki bi vam pomagala doseči nek cilj.

Danes je povsem odločilno za vsako posamezno osebo, da se osvobodi energetskih implantov in nato pomaga drugim pri osvobajanju. Ko se vpišete v Rowland Barkley-eve delavnice Čiščenje Implantov, boste dosegli svojo lastno svobodo, kot se tudi naučili kako pomagati drugim. Ne glede na vašo trenutno situacijo, ni več časa za zapravljanje.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore