Prednosti Učenja kako biti Arhetipski Energijski Zdravilec
Terapija energetske uglasitve

Global Energy ReferralVseeno kaj počnete, da ustvarite denar, biti dober prodajalec je del tega procesa. Kot primer, tudi če ste zbiralec računov ali duhovni delavec potrebujete “prodati” svoje metode, rešitve in usluge kar je dnevno opravilo. Na žalost vam bo vsak dober tržni strokovnjak ali znan prodajalec povedal, da je nemogoče prodati nekaj česar vi sami nebi hoteli kupiti.

Tipično bi bilo enostavneje “predajati” ali prodajati stvari drugim, katere vas napravijo srečnega. Na podoben način, če ste kdaj izkusili nek način zdravljenja, ste si skoraj sigurno želeli povedati ostalim o zdravilih, ki so vam pomagala, da ste se počutili bolje. Udeležba trening seans Arhetipsko Energijsko Zdravljenje z Rowland-om Barkley-em vas bo seznanila s močnim sistemom, ki vam bo dal orodja s katerimi boste bolj uspešni pri usmerjanju osnovne žariščne energije v vsakem področju vašega življenja.

Arhetipsko Energijsko Zdravljenje Hiše

Wood StoveTu ni vprašanja, da lahko navade družinskih članov dodajo več stresa k že divjemu življenju. Kot primer, če ste zadolženi za perilo, ste mogoče zelo razočarani z družinskimi člani, ki puščajo svoje nogavice po tleh. Možno je, če bi lahko izbrali silo narave katero bi uporabili v tej situaciji, da bi bila strela.

Po drugi strani je veliko bolj koristno, da najdete nekaj, kar bo napravilo vaše družinske člane srečne. Kot je mogoče pričakovano, bo to vključevalo najdi tisto, kar bo napravilo, da bodo predpisali večjo vrednost pobiranju svojih nogavic. Kar smo rekli ponavadi zahteva poseben trening, zato da najdemo bolj pozitivne notranje motivatorje drugih. Brez dvoma bo lažje najti te naravne sile, kadar se izognete vsem stvarem, katere vas razočarajo in pridejo s poskusom uveljavljanja vašega načina s silo.

Arhetipski Energijski Zdravilec in Sile Narave

Nature ForcesZa večino, ko pomislite na “sile narave”, strela, valovi oceana in mnoge druge globoko inspiracijske energije, pridejo na misel. Poleg naštetih vas bodo Rowland-ove delavnice učile o magičnih naravnih energijah znotraj človeka. Ko se učite kako prebuditi in usmerjati energije, ki napravijo druge okrog vas srečne, boste tudi vi pridobili kot bodo tudi drugi.

Ko se mogoče zavedate obstaja veliko več glede česa se lahko počutite dobro kot je samo zunanji videzi. Zato, ko boste želeli nekaj prodati je bistveno, da napravite kar lahko, da zagotovite, da ustreza dolgoročnim potrebam kupca. Če je vaša stranka srečna na dolgi rok kot tudi na kratki rok, bodo bolj naklonjeni k temu, da govorijo in mislijo dobro o vas.

Na žalost mnogi ljudje dandanes mislijo, da je dober prodajatec podučen pametnih taktik. Podobno kot Tom Sawyer bodo prebudili notranje sile dobre volje prijateljev, družine in sosedov, samo da jim prodajo nekaj kar ima manjšo vrednost kot tisto kar je dosegljivo. To povedano, ko delate z Rowland-om boste trenirani, da najdete najbolj koristne tipe energijskih zamenjav. Medtem, ko se učite prebujati sile narave, se boste prav tako učili kako to prebujati na način, ki je etičen, uravnotežen in čuten.

Activated NeurolinguisticsZato da prodate nekaj, potrebujete sporočiti vrednost tistega, kar želite prodati drugim. Medtem, ko vam prebujanje naravnih sil lahko pomaga pri tem procesu je potrebno, da se prepričate, da vaše lastno telo in besede sporočajo isto sporočilo. Kot primer, če želite v vaših otrocih prebuditi dobre navade glede skrbi za hišo, kar se lahko nanaša na njihovo pospravljanje nogavic v košaro za perilo, križane rok in strmenje v njih verjetno zmanjša možnost, da boste v njih prebudili pozitivne naravne sile. Ko odkrižate vaše roke, se usedete in nasmejete, boste verjetno opazili, da se bodo vaši otroci začeli počutiti bolje glede spreminjanja takšne majhne stvari. Čeprav mogoče niste nič obljubili, enostavna dovolitev vašemu telesu in besedam, da narišejo željen rezultat bo pomagala, da dosežete svoj cilj.   

Mogoče ste že slišali glede ogromne moči besed in telesne govorice. Istočasno je zahtevan visoko kakovosten trening, da uspešno prebudite in uporabljate naravne sile. Na srečo, ko izkusite trening na delavnica Arhetipskega Energijskega Zdravljenja Rowland-a Barkley-a boste pridobili dostop do ogromne količine energije kot tudi informacije kako jo uporabiti za transformacijo svojega življenja.

Copyright © 2009 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore