Premaknite se iz Drže Pasivnega Opazovalca in V Vozniški Sedež Z Globoko Transformacijo Sence

Huge_mapleStrah, ki temelji na preteklih travmah, ponavadi zmanjšuje pomembno aktivnost. To na koncu proizvede družbo zapisov in mehanizmov. Ta mirojuča, težka energija se ponavadi razteza skozi mnoge generacije in življenja. Zato, da so ostali v vlogi pasivnega opazovalca, so mnogi ljudje zaprli ključne aspekte svoje duše, ali celo poiskali celotne zdrave osebe, da bi jim zmanjšali ali uničili najlepše in najmočnejše aspekte.

Danes vam lahko Rowland Barkley pomaga, da se uravnovesite z najbolj aktivnim in močnim aspektim samega sebe. V večini primerov je “pasivni opazovalec” najšibkejši aspekt osebnosti. Ta “zapisovalna” oseba nikoli resnično ne vzpostavi ključne povezave s Kundalinijem (esenca motivacijske moči). Ko se udeležite njegove delavnice Globoka Transformacija Sence, se boste naučili kako integrirati sebe na takšen način, da se v življenju ne boste nikoli več identificirali s pasivnim opazovalcam. Ko enkrat integrirate in operirate iz perspektive akcije, se boste počutili energetične, vibrajoče in ojačanje.

Zakaj Privzemanje Vloge Pasivnega Opazovalca Škoduje Družbi

Ne obstaja takšna stvar, da bi se oseba, ki se rodila v ta svet enostavno samo opazovala življenje, kako gre mimo, in potem poročala dogodke nekomu drugemu. Ne glede na situacijo, vsaka oseba se rodi, da zaposlne aktivno vlogo pri oblikovanju človeške zavesti in njene usode. Ko si dovolite, da ste samo pasivni opazovalec, oropate skupnost, kot tudi samega sebe, vseh ugodnosti, ki bi jih lahko imeli skozi bolj aktivne vloge.

Kot se mogoče zavedate, ne obstaja takšna stvar, da bi posameznik lahko uspešno priklical in prenesl popolnoma pravilne podrobnosti. Zato, ko ste aktivni kot priča in podajate informacije naprej, bodo te informacije zelo verjetno napačne. To lahko povzroči katastrofalne posledice. Ne glede na to, ali ste se ali se niste potrudili po najboljših močeh, da bi prenesli točne informacije, bo končni produkt slišati, kot če bi povedali laž. Mogoče sploh ni presenečenje, da “nedolžni opazovalci” ali celo “demonska ogledala” (ljudje, ki ne morejo kontrolirati svojo energijo, ki prehaja iz njih ali pogovor na koriten način) so ponavadi okrivljeni za vse konflikte, ki se dvigujejo v svetu.   

Izboljšanje Vaše Prisotnosti v Svetu

Ganesh PurposeČe želite živeti bojše življenje in se izogniti karmičnim posledicam, ki pridejo s tem, da ste pasivni opazovalec, je vpis v Rowland-ove delavnice Globoka Transformacija Sence idealen prostor za začetek. Ta delavnica vam bo pomagala začeti ponovno pridobivati nadzor nad vsemi energijami, ki jih boste potrebovali, da preidete v učinkovito akcijo v svetu. Ko pridete v situacije iz položaja uravnoteženosti in celostnosti, boste presenečeni nad prijetnimi spremembami, katere boste zmožni ustvariti. 

Pomislite na situacijo, ko se vaši otroci začnejo zapletati v slabo družbo ali mogoče kažejo znake zlorabljanja drog. Če vse to opazujete samo kot priča, vaš sin ali hčera ne bosta imela družinske podpore in energije, ki je potrebna za pomoč pri soočanju z njihovimi notranjimi ranami in problemi iz prejšnjih življenj. Ko ste končno soočeni s situacijo, in si rečete, da lahko samo stojite zraven in gledate, to ni dovolj dober odgovor.

Po drugi strani, ko imate in sprejmete, kar izgleda, kot vaš najbolj senčen aspekt, boste zmožni iti v koristno akcijo.Mogoče boste celo presenečeni nad nekaterimi kreativnimi odgovori, ki pridejo na dan, ko se vaša celotna esenca fokusira in zavzema za rešitev problema. Ko enkrat izolirate globlji energetski problem, bodo osvobojene zdravilne energije imeli ogromen vplive na vas, vašo družino in vašo skupnost.

Če malo razmislite, lahko najdete kup situacij znotraj dneva, kjer ste bili samo pasiven opazovalec. Ne glede na to, ali so se pripetile v vašem domu, v službi, lahko igranje “nedolžne priče” povzroči raznorazno škodo vam in družbi. To je še posebej pomembno upoštevati v situacijah, kjer lahko izbirate med različnimi poteki akcije. V vsakem primeru, če ugotovite, da ste opazovalec brez želje, da bi vstopili in delovali za rešitev stvari, boste delali škodo svoji lastni duši, kot tudi človeški zavesti. Na srečo, ko vzamete delavnico Globoka Transformacija Sence z Rowland-om Barkley-em, se boste naučili, kako uporabiti vse svoje energije na način, ki pripelje pomembno akcijo. Glede na trenutno svetovno situacijo, nimate več časa za zapravljati, ko pride do ponovnega pridobivanja zmožnosti, da napravite pomembne akcije.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore