Ponovno uglasite vašo telesno govorico na zdravje in obilje

Čeprav mnoge družbe vidijo kastični sistem kot neetični, je tu osnovno prepričanje o tem, da mnoge lastnosti podedujemo od naših prednikov. Mogoče ste že opazili, da otroci posnemajo svoje starše, brate in sestre, medtem ko se učijo kako delovati v tem svetu. To vključuje ton glasu, govorne vzorce, in komaj opazne gibe telesne govorice. Potem lahko mogoče brez presenečenja vidimo, da lahko posnemanje hoje starša, ki ima probleme z denarjem, pripelje odraščajočega otroka do podobne bede. Ko se udeležite delavnice Tvoj Preboj!, ki jo vodi Rowland Barkley, boste zmožni spremeniti svojo telesno držo v takšno, ki podpira obilje in zdravje.   

Ali se vaša telesna drža sklada z vašim genialnim potencialom?

BreakthroughKot se mogoče zavedate je kreativno razmišljanje pogosto videno kot nekaj neobičajnega. Skozi zgodovino lahko ugotovite, da se je ta stereotip razvil, medtem ko je družba dajala večjo pozornost za potlačevanje čustvenega in duhovnega izražanja. V večini primerov je  bila takšna potlačitev zaželjena, zato da promovira družbeno soglasnost in skupinsko povezanost. Te nenaravne spremembe na žalost zelo omejujejo posameznike, da se zaščitijo pred zasvojenostjo, vojno, sovraštvom in odvisnostjo od ugodja. V splošnem zmanjšanje kreativne telesne govorice pripelje situacije, ko vsaka oseba postane antena, ki privlači revščino in bolezen. Sčasoma postane celotna skupnost izčrpana in brez upanja.

Danes imate priložnost za Tvoj Preboj! navad telesne govorice, katere vam preprečujejo, da bi dosegli vaše najvišje cilje. Ko se udeležite Rowland-ovih delavnic ne boste prejeli pribor konvencionalne modrosti o tem kako hoditi in sedeti. Namesto tega vam bo Rowland pomagal odkriti telesa drže, ki so najboljše za vas. Zagotovo boste presenečeni nad vsemi komaj opaznimi stvarmi, katere so del vašega vsakdanjika in vam preprečujejo lasten uspeh.

Pomembnost globoke transformacije vaših telesnih signalov

Preko let so mnogi ljudje spisali knjige o tem kako vaša telesna govorica vpliva na raznorazna razmerja. Rowland Barkley lahko prav tako prepozna, da telesna govorica ustvari signale, ki privabijo nefizične energije v vaše življenje. To vključuje duhove in druge energije, ki so prisotne pri določanju poteka fizične manifestacije okrog vas.

Pri večini primerov je telesna govorica, ki jo imate sedaj, globoko ukoreninjena. Mogoče lahko celo ugotovite, da prihajajo nekatere vaše navade iz prejšnjih življenj, kot tudi iz urokov, ki so prešli skozi generacije. Medtem, ko iščete odškodnino za vse te probleme bo vaša telesna govorica še vedno oglaševala pomanjkanje obilja in zdravja v vašem življenju.

Najbolj uničujoče navade telesne govorice so skreirane brez vašega zavestnega zavedanja. Mogoče že veste, da kadar niste prisotni z nekom, ki ima dovolj izkušenj, da jih prepoznate, bo zelo težko pričeti s procesom osvobajanja. Tudi če veste katere navade potrebujete spremeniti, mogoče še vedno niste zmožni tega storiti na lastno pest. Zato boste potrebovali pomoč od nekoga, ki je zmožen, da vam pomaga pri premiku skozi proces zdravljenja teh navad. Ko se udeležite Rowland-ovih delavnic bo uporabil globoke transe in druga orodja, da vam pomaga priti skozi ta proces najenostavnejše in učinkovitejše kot je to mogoče. 

BreakthroughKo poskušate spremeniti navado ali izboljšati vedenje je zelo pomembno, da ste v varnem in okolju, ki vas podpira. Medtem, ko vas lahko knjige in video kasete naučijo nekatere stvari, ne morejo priskrbeti varnosti, kot tudi žive, vzajemno delujoče in koristne energijske prisotnosti, ki vam pomaga pri osvoboditvi. Na srečo je Rowland edinstveno zmožen privlačiti in sidrati te energije na lokacijah, kjer potekajo delavnice Tvoj Preboj!. Zato, ko se udeležite te delavnice boste imeli najboljšo možno priložnost, da prepoznate in se osvobodite škodljivih navad telesne govorice.

Ne glede na to ali izkušate pomanjkanje denarja, odnosov ali osebne varnosti bo vaša telesna govorica prenesla vaše skrbi do drugih. Na podoben način potrebujejo ta ista fizična delovanja usmerjati vesolje in odločiti, katere energije boste privlačili k sebi. Če si želite spremeniti svoje življenje in ta svet na pozitivne načine, boste potrebovali spremeniti signale, ki jih pošiljate v okolico. Ugotovili boste lahko, da je zelo majhno število metod ali delavnic tako učinkovitih kot so Tvoj Preboj! seminarji, ki jih ponuja Rowland Barkley.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore