Učenja Onstran Neskončnosti

Pri nekaterih redkih priložnostih, omogočenih samo s strani Mojstra Šamana Potujočih Sanj, določeni začasni trans faktorji povzročijo možnosti učenja preko devetdimenzijskih izkušenj in tako prebudijo kvantni skok dostopa do znanja. Ti dogodki zahtevajo energetske nivoje in čustveno discipline, katero ima verjetno zelo malo spiritualnih popotnikov in si jo tudi nebi želela imeti.

Katerakoli oseba, ki verjame ali predvideva, da je že sedaj dosegla ta nivo bojevniške popolnosti, brez strogega treninga skozi več prejšnjih življenj, katerim sledijo desetletja predanega urjenja v tem življenju, je oseba, ki zelo verjetno nebo nikoli dosegla te sposobnosti. Pravzaprav je nemogoče za ego, da bi imel, kaj šele razumel več istočasnih dimenzij in da bi bila pri tem prisotna zavednost. Celo poiskus vstopa v več prostorov hkrati s kakršnimkoli egom bi bil nepojemljivo nevaren.          

Nekaj namigov glede narave teh dogodkov bi lahko vseboval ta odstavek. Eden takšnih dogodkov je Vrnitev Esence, ki je 1000-krat močnejša od Vrnitve Duše.